covorase de interir de fartec
![]() ![]() ![]() |
covorase de interir de fartec
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
rolas e bun...dar nu cred sa mai vezi asa ceva...doar uitate pe undeva....cauta UAP/UAMT pe la dezmembrari poate ai noroc de vreo pereche bune.....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
rolast vrei sa zici:) am da s-au uzat;) am gasit la un magazin dar nu e modelul clasic;)astea de fartec sunt mari si acopera toata mocheta;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si eu caut covorase, dar clasice, nu sa acopere tot in fata...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Adica sa-ti ramina mocheta pe stinga dezvelita? Si cind pui talpa murdara acolo sa se imbibe mocheta de mizerie?
Si eu voiam "integrale" dar, in lipsa si pentru a nu mai da bani am luat ambele covorase - atit ale celei noi cit si ale celei vechi - si le-am amplasat asa incit mare parte din mocheta sa fie acoperita. Un covor e profilat dar lat, celalalt e dreptunghiular si mai ingust. Cind oi da de bani o sa iau unele corespunzatoare. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
da..cu mocheta dezvelita, asa a fost original si asa vreau. Gasesc in magazin? si la ce scor?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
vezi ca erau prin metro covorase MICHELIN....fac toti banii
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai erau cam 130 lei:)
pai liviu are dreptate;)e mai bine acoperit;) dar inca caut de fartec;) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
eu le am pe alea rolast, si dupa 9 ani inca sunt de calitate
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
am vazut la cineva in stanga acolo un suport unde sa tii piciorul asemenea unei pedale ( din aia mare zici ca-i de tractor ) da facae toti banii ca aveai unde sa pui talpa fara sa murdaresti
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
ca la BMW ?
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ca la Dacie
![]() da ca la bemveu ![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ydaniel |
![]()
|
mai bine covorase integrale
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
si eu caut covorase care sa fie potrivite si nu am gasit la un pret accesibil...daniele...sa imi arati si mie cum sunt alea de rolast si alea de fartec...
|
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
- B 17 M.. cu Dacia in suflet...
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai cele de rolast-dupa care s-au copiat multe(inclusiv cele de artego tg jiu sunt cele care lasa o bucata de mocheta neacoperita),cele de fartec sunt groase si acopera toata zona.arata bine si nu au miros:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Pana la urma ce covorase mai folositi pe la masinile voastre, ceva care sa acopere cat mai mult, dar sa dea si bine
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
ydaniel |
![]()
|
eu recomand cele de arteca jilava:)
cam 70lei setu:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Ai o poza ceva ?
|
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
ydaniel |
![]()
|
nu am da trebuie sa ma crezi pe cuvant;)
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Arteca Jilava e fostu Fartec? sau ma rog, mai exista Fartec?
6 May 2009, 22:00: citit acu pe net nu mai e Fartecu de mult, cumparat de unii din Polonia. Sa ma foot in botu lor cu complexurile lor rezidentiale de rahat pe bat cu arhitecti de toata jena. Mi-e si scarba sa ma prezint ca arhitect ca se uita lumea la mine ca la "Balustru Maro" (cine cunoaste) Dobitoci notorii, in frunte cu guvernantii nostrii de tot kktul. Ma scuzati, ma ambalasem This post has been edited by tzepesch: 6 May 2009, 22:00 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
ydaniel |
![]()
|
arteca e in jilava si fartec era in bv.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
eu am pe masina covorase de cauciuc de lada;cauciuc gros "russian style,ceva gen tavita,acopera toata mocheta si le-am luat de la dezmembrari gratis;cred ca nu tine masina cat o sa tina covorasele astea
![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
ydaniel |
![]()
|
sunt urate:))
tot mai frumoase sunt cele de arteca;) ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Cunoaste cineva producatorul acestor covorase, sau un distribuitor unde se pot gasi?Covorase_DSN_001.JPG ( Size: 2.45mb )
Number of downloads: 174
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
BLUE R 19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
Au copiat multi modelul asta, cu ceva variatii. Am si eu unele asemanatoare si foarte groase, am avut si pe Nova, vin bine ca acopera totul. Pe un model de genul asta scrie ceva chinezesc, cu caractere latine.
|
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
ydaniel |
![]()
|
Artego tg jiu!!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Mulțumesc mult!
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
BoR |
![]()
|
In urma informatiei primite de la colegul @ydaniel, am contactat prin mail firma Artego Tg-Jiu in scopul achizitiei unui set nou de covorase, modelul de mai sus. Un reprezentant al firmei mi-a confirmat existenta pe stoc, pretul fiind undeva pe la 40-50 ron setul fata-spate.
Confirmand dorinta achizitiei unui set complet de covorase, surpriza a venit din partea d-lui director general Artego ce m-a contactat telefonic, oferindu-mi gratuit produsele, inclusiv transportul acestora prin curierat, ca raspuns la interesul acordat pentru produsele firmei Artego. Astazi le-am primit. Iata ca exista inca oameni de calitate in Romania! Multumesc, @ydaniel! |
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
ydaniel |
![]()
|
Ma bucur,vreau sa mai iau si eu 2 seturi.
Cred ca ma voi duce personal la fabrica,poate mai gasesc si furtune instalatie racire. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:36 |