Warnuri aiurea, parerea mea
![]() ![]() ![]() |
Warnuri aiurea, parerea mea
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Parca mai era un forumist care se razboia cu sus - numitul.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
vis-a-vis, este imposibil sa fi iubit de toata lumea
![]() Intr-un fel iti dau dreptate, desi dracul nu e asa de negru cum il prezinti tu. Acuma pe langa caterinca, incepem sa ne si denigram unu pe altu pe forumul ista?? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca luai si tu ban 9999 de zile, iti zic ca eu ca vedeai totul mai clar...
Si ca sa fim sinceri, tu arunci cu vorbele mai rau decat oricine si nu am vazut sa fi stat pe bara de multe ori... sa zicem ca esti mai norocos... asa ca punctul tau de vedere nu prea are greutate. This post has been edited by vis-a-vis: 17 Aug 2007, 14:55 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
@vis-a-vis
Warn de 9999 zile n-am luat intradevar, da' warn-uri....la kilogram. De la absolut orice moderator posibil. Acuma am ajuns la 10%, dar candva tineam evidenta warn-rilor si faceam managementul riscului, ca trebuia sa am grija ca asa mult aveam si de ma mai alegeam cu vreo 2 warn-uri, zburam de pe forum.....so...lasa-ma ca stiu cum e. De exemplu, pe mine ma iubeste cmandrei. Nu intotdeauna am fost de acord cu el, ca am fost si eu moderator si stiu cum e, dar nu am stat sa fac topic sa il "injur". Avea partea lui de dreptate, eu stiam unde am intins coarda, asa ca....am stat pe bara ![]() This post has been edited by driverx: 17 Aug 2007, 14:55 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
manelistu romantic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 June 07 ![]() |
Aici e ca la pompieri: daca ai cojones esti mai smecher.
|
--------------------
Logan
MCV
2007
|
|
sinon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 10 April 07 From: Campulung-Muscel, Braila ![]() |
Si eu am luat warn am dat up in mai putin de 24 ore la bursa. nu am citit asta e dar fiind primul meu anunt acolo consider ca trebuia sa fiu iertat.
Numai bine |
--------------------
Renault
Megane Classic K4M
2002
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
mai vis-a-vis....cu tot respectul ptr. un coleg de forum iti spun sa o lasi mai moale...si mie mi se cam pare ca devii cam "recalcitrant"
![]() ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ati terminat sa va plangeti ? .. pot pune capac la topicul asta sau va las sa va mai plangeti de cat de grea e viata ?
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
driverx |
![]()
|
Exact.
Pentru plangaciosi...stati, ascultati asta si gata: Topic closed. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ionut16031987 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 29 May 06 ![]() |
tipic romanesc
|
--------------------
dacia
preference/ dacia 1310 tlx
2005 1.4 mpi,/ 1989
- IF 01 ???
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Diaconuliviu nu a dat niciodata warnuri aiurea, doar ca nu are simtul umorului asa dezvoltat ca unii dintre voi. Nu-i totusi cafenea peste tot.
Daca el e rau, nu va doresc sa-l fi fost prins pe driverx pe post de moderator ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
tare ala ...videoclipu...
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Parca totusi s-a mai triat echipa de moderatori , vezi si cazul lui DriverX .
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pacat ca nu se triaza si membrii! Macar manelistii daca ar disparea!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Sau prostii !
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce bine ar fi dacă nu ne-am mai băga în seamă aiurea! Maneliști, proști, dăștepți, moderatori, toți, să-și vadă de ale lor și să nu mai mănânce borș când și cum-și aduc aminte!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Dragos, ma vad nevoit sa-ti dau dreptate.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
Of of, imi este dor de vremurile cand eram moderator. Ce o fost in capul meu ca am renuntat cand aveam clienti faini ca StefanT?
![]() ![]() Cred ca e mai bine ca acest topic sa fie inchis. Oricum disputele astea nu o sa se termine in veci. This post has been edited by driverx: 18 Aug 2007, 12:13 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Sony |
![]()
|
Mai, recunoaste ca ai abuzat de copii!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Stop!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 16:31 |