unde testez apa
![]() ![]() ![]() |
unde testez apa
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Cam costa un test de apa din fantana?!
A si mai am o problema. Daca tot e loc aici de discutii despre apa. La mine la tara, taranii-s mai nesimtiti ca prin alte zone sau mi se pare mie. S-a apucat unu sa-si ridice o casa dupa ureche. Apoi un closet tot dupa ureche. A sapat el, si probabil a rupt vreo doua cazmale in solul ala, si a considerat el ca nu mai are nevoie sa betoneze groapa. Asa ca in anii mai ploiosi ce au fost acum un an si respectiv acum 2 ani....apa aia nu cred ca a fost tocmai buna de baut, dat fiind si ca, buda lui ala era pusa la vreo 40 m de fantana. Aveti idee de unde iau informatii legate de normativele astea de amplasare si cum pot sa il reclam pe nesimtit?! |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Am doua surse.
La tv. un nene de la OPC zicea ca o analiza COMPLETA a apei facuta la LAREX, langa institutul de metrologie (spitalul Sf. Ioan) costa 8000 lei (80 milioane). Un coleg, cica, poate sa faca o analiza a apei si-l costa vreo 200 lei. Acu depinde ce analize face fiecare. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Cred ca daca vrei sa imbuteliezi apa si sa o vinzi te duci la LAREX....daca doar o testezi poate in alta parte.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca ai dubii ca apa de la furnizorul tau de apa e "naspa", faci o reclamatie la opc.
Este vorba de orice apa potabila, care trebuie sa indeplineasca anumite calitati, si care este comercializata. OPC-ul faca analiza apei respective la LAREX. Daca se adevereste ca apa e "naspa" furnizorul de apa plateste analiza, daca nu, se pare ca cel care face reclamatia plateste. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(george_slz @ 21 Aug 2007, 14:20) Cam costa un test de apa din fantana?! A si mai am o problema. Daca tot e loc aici de discutii despre apa. . Aveti idee de unde iau informatii legate de normativele astea de amplasare si cum pot sa il reclam pe nesimtit?! Ia adresa celui mai apropiat Sanepid din lista lui klaus te duci la Igiena Comunala si-ti spun aia despre ce si cum si unde trebuie sa fie o fantana cati metri de buda etc.si acola contra cost se fac analize chimice si bacteriologice ale apei aacolo il si reclami pe nesimtit.Probele de apa se iau in niste sticle special pregatite. Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
tot nu am inteles;) 200 -8000 lei:) pai cu banii astia mai imi cumpar o masina;) eu vreau ceva concret:te duci acolo si costa atata;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, ti s-a rupt apa?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
george_slz |
![]()
|
Multumesc mult!
![]() |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
ydaniel |
![]()
|
tot nu am inteles;))totusi:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 08:37 |