EV-DO, ZAPP
![]() ![]() ![]() |
EV-DO, ZAPP
RIon |
![]() ![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana nu vede si okiu meu nu cred. Am mai vazut o poveste cu gardu' si leopardu' la Zapp.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
RIon |
![]()
|
Iti dau dreptate, in 27 du-te la o reprezentanta ZAPP - trebuie sa aiba modem Demo sa poti verifica.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
iti iei internet prin cablu....
in retea 200 MB garantat metropolitan 100 MB garantat extern 1 MB garantat |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
RIon |
![]()
|
maxx, nu poti compara nivelul internetului fix cu cel mobil. Esi de acord?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
corect, dar ma gandesc ca daca ai nevoie de internet de mare viteza si ai bani, cel mai important, te poti rezuma la o solutie prin cablu.
|
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
RIon |
![]()
|
Asa e MAXX, dar era o stire, pentru cultura generala si pentru folosul unei anumite mase de utilizatori.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din mai multe subiecte m-am oprit la asta in scopul aducerii la lumina...
Vreau internet! Si pentru ca: 1) in zona in care stau nu prea am optiuni terestre fiabile; 2) incep sa fac deplasari prin tara (in orase importante), unele chiar mai indelungate, ma gandesc sa ma orientez catre Zapp Internet Express, momentan cel cu 15h incluse (19USD), mai ales ca "e la oferta" acum (modem = 39USD, 24h bonus). Avantaje: - satisface pct. 2 dar il pot folosi si acasa - viteza mare download (teoretic) - pret bun (parerea mea) pentru o conexiune mobila Dezavantaje: - tarifarea pe timp de conectare - in afara zonelor EV-DO (orasele mari) treci pe CDMA simplu - in principiu nu e un dezavantaj mare pentru mine La ce vreau sa-l folosesc: conexiuni VPN, browsing, DaciaClub ![]() Ce ma sfatuiti? Ce experiente aveti? PS1: Am vazut zilele trecute un Z010 in functiune si browsingul parea OK. PS2: Nu ma intereseaza deloc oferta de voce, deci nu-mi recomandati telefoane. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Este o solutie excelenta pentru utilizatorii mobili. Nu o sa ai probleme decat cu DC++ din lista de mai sus, viteza aia de 2Mb e teoretica, uzual e undeva pe la 256-512.
Stai mai prost cu semnalul insa: numai in orasele mari si zonele turistice intens frecventate. |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
Am vazut asa ceva si mi-a lasat o impresie placuta, in sensul vitezei de acces si al ratei de download. Dar ma aflam in Bucuresti... Din cite stiu acoperirea Zapp nu este satisfacatoare, cel putin in tara, am prieteni (telefonie mobila) care vor sa renunte din acest motiv . Deci trebuie sa afli mai multe de la utilizatori din tara, daca vrei sa te deplasezi cu el, sau eventual zone de acoperire.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pe unde lucrez eu am vreo 500 de oameni care folosesc zapp-uri (z010) si nu prea se plang. Ma dau si eu cateodata pe unul si chiar mi se pare bunicel (nu zic ca au fost si momente cand imi venea sa-l arunc pe geam, ca mergea mult mai bine gprs-ul decat el, dar overall e bun).
Oricum, de departe, abonamentul de 39 cu 100 de ore mi se pare cel mai bun. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
L-am luat deja...
![]() Am facut un mic test, dar sunt intr-un subsol si nu-i foarte bun semnalul (tot trece de pe 1x pe EV)... diseara o sa vad ce si cum. Am optat pentru abonamentul de 15 ore ca oricum mi-au dat ceva bonus si vreau sa vad cat de mult il folosesc. Banuiesc ca daca vreau un upgrade peste 2 luni n-o sa strambe din nas. Referitor la acoperire: pe mine ma intereseaza mai mult in orasele mari si doar ocazional pe drum... cand merg cu trenul o sa fie bun si 1x, cand is cu masina nu-mi trebuie internet ![]() Va tin la curent (220) cu performantele. LE: Deocamdata sunt multumit. Speed Meter-ul lor imi arata 500-800 kile pentru download de 4978kb, dar a ajuns si la 1.9 Mb pentru fisiere mai mici. Meter-ul nu e "trucat", l-am testat la servici (intai m-am asigurat ca nu mai foloseste nimeni internetul ![]() This post has been edited by ghc: 20 Jan 2006, 21:03 |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Si pe mine m-a interesat foarte mult (si o tin sub observatie in continuare) oferta asta deoarece in zona unde locuiesc nu exista nici un alt provider de internet (de nici un fel ... la preturi cat de cat acceptabile ... adica fara abonamente pentru firme, canale garantate sau legaturi prin satelit etc.) ... DAR ... nu o sa achizitionez nimic de la ei decat in momentul in care va exista "ceva cu trafic nelimitat" in limita a 50 $/luna (zic eu ca e de "bun simt") ... m-am interesat si se pare ca baieti de la Zapp au facut niste sondaje de opinie pana acum cu privire la acest "ceva cu trafic nelimitat" si eu cred ca ar avea un succes enorm ... dar sa vedem ... mai asteptam
![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Am avut eu in teste un modem ev-do, ma interesau vitezele pentru traficul de 'afara', nu din 'ro'. Download-ul ok (cca 150 kB/s), timpii de ping ceva mai mari decat la conexiunea mea curenta (romtelecom), dar e de inteles, fiind wireless.
In schimb, rata de upload era jalnica, spre 12 kB/s, si in caz ca aveti nevoie sa faceti upload-uri va sfatuiesc sa verificati chestia asta intai. Partea frumoasa a fost customer service-ul, a venit un reprezentant de vanzari care stia sa vorbeasca, foarte politicos si informat, si mi-au lasat modemul in teste pentru 2 zile, fara nici o obligatie. O bila alba pentru ei pentru chestia asta . Edit: am citit intr-un ziar cu 2 saptamani in urma ca se va lansa o evolutie a ev-do, care va permite viteze mai mari de download si de upload. Dupa parerea mea mai merita asteptat pana o sa apara tehnologia asta (am inteles ca anul acesta) |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Hann |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 28 September 05 ![]() |
Am EVDO si pot sa va spun ca merge excelent acolo unde merge!..Am atins si viteze de download de 800KB/s (depinde de srverul de unde faci download si cat de aproape esti de antena ZAPP). In alta ordine de idei aveti grija daca nu sunteti din Bucuresti sa verificati mai intai daca merge EVDO in zona/cartierul in care stati. Eu stau in Pitesti si marea magarie e ca EVDO nu merge decat in cateva locuri din oras. Cu toate ca Zapp reclama ca are acoperire in toata "resedinta de judet". Eu am facut reclamatii peste reclamatii dar nu s-a sinchisit nimeni sa solutioneze problama. Consider ca e o mare teapa la banii pe care i-am dat pe modem ($100) si l apretul abonamentului ($40 cu 100 de ore incluse). Aviz amatorilor
|
--------------------
Dacia
Logan
- Ambition
|
|
ghc |
![]()
|
So far so good... sunt acoperit acasa. Ce ma mira pe mine e de ce modemul are baterie si incarcator
![]() Bateria ar avea o explicatie: pentru cele 5 minute dinaintea instalarii driverelor cand zice sa nu fie conectat la calculator. Dar apoi se incarca prin USB si se poate folosi fara baterie. Chiar este specificat in manual sa nu-l utilizezi indelung cu bateria pusa pentru a evita supraincarcarea... |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Hann |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 28 September 05 ![]() |
Daca iti faci un cont ZappMail si selectezi optiunea de a fi notificat pe telefon/modem de venirea unui nou email vei primi headerul mailului pe modem (cine l-a trimis si titlul emailului). De asemenea, poti primi SMS pe modem. Il poti lua deci cu tine independent de computer pt astfel de chestii. Cred ca d'aia are baterie si incarcator.
|
--------------------
Dacia
Logan
- Ambition
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mie mi-au zis aia de la zapp sa nu dau clientilor modem-urile cu bateria instalata, ca in timp o sa bubuie
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:10 |