Pot sa dau in judecata primaria?
![]() ![]() ![]() |
Pot sa dau in judecata primaria?
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Responsabil pentru starea drumului este administratorul acestuia.
Trebuie sa te interesezi daca e primaria sau alta entitate. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Am vb la primaria de sector, cica daca era canal, cei de la apanova sunt vinovati
|
--------------------
.
.
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai vorbi, scrie. Si ia numar de inregistrare de la cererea ta prin care ii rogi sa ti se comunice in scris cine este responsabil.
In acelasi timp scrie si la Apa Nova. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FLP |
![]()
|
Am vb la Apanova, au recunoscut ca problema lor e. Ca au probleme ca li se fura gurile de canal, etc. Sa ii dau in judecata?
|
--------------------
.
.
|
vijelie |
![]()
|
Si de ce te-ar interesa pe tine ca li se fura capacele? Exista politie, primarie etc. Atata vreme cat portiunea de drum nu era semnalizata ca fiind avariata, e raspunderea lor.
Daca ai sange in instalatie, da-i bataie. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FLP |
![]()
|
Imi e frica de faptul ca ma lupt cu morile de vant
![]() |
--------------------
.
.
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Intai convinge-i sa iti scrie ca ei sunt responsabili. Dupa aia, pe baza constatarii de la politie si a devizului din service, le ceri in scris sa-ti plateasca. Daca refuza sa plateasca, trebuie sa faca asta in scris.
Abia dupa aia are rost sa-i dai in judecata. Totusi, ca sa-ti raspund la intrebare, da, poti sa dai in judecata primaria. Citeam acum ceva vreme despre un detinut care a dat in judecata o baba din Satu Mare doar ca sa se mai plimbe si el; nu o cunostea pe respectia; a aflat numele si adresa de la cineva. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
soshetu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 17 November 06 ![]() |
Dai bataie. In Bucuresti am vazut multe procese din astea si au mai si fost castigate.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,5 DCI
- B53***
|
|
FLP |
![]()
|
Problema e ca nu am facut poze aseara.
|
--------------------
.
.
|
vijelie |
![]()
|
Treaba ta e sa demonstrezi in instanta ca avarierea autoturismului s-a produs din cauza lor, adica sa produci probe in acest sens.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
procesul verbal de constatare completat la politie ar trebui sa fie suficient.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
vijelie |
![]()
|
Prima greseala a fost ca a luat masina de pe gaura. Acolo tb sa cheme politia, sa vada si gaboru'.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
deconectat |
![]()
|
Nu stiu in care Romanie traiti voi, dar eu am sunat de vreo 2 ori la politie cand am avut accident si nu au vrut sa vina pentru ca nu era nimeni ranit.
Mi-au transmis ca procedura zice ca trebuie sa ne notam noi avariile si sa mergem la politie. Suna cunoscut? |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
vijelie |
![]()
|
Si gaboru' intocmeste la dictare un PV fara sa vaza cu ochii lui gaura? Marfa...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Pai asa iti schimbi toata masina pe casco
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
FLP |
![]()
|
Adica eu merg azi la politie si declar accidentul ?
|
--------------------
.
.
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Mai La valoarea ta de castigatopr de loto
![]() Acuma serios am si eu un amci care si facut praf ambele roti pe spate intr-un crater,sa dus la casco, primarie a dat-o in judecata.Si si-a rearat masina pe casco si casco sa judecat cu primaria sa isi recupereze bani ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
FLP |
![]()
|
adica treaba sta in felul urmator :
1) platesti casco 2) platesti impozite + taxe de drum , etc Deci cei de la asigurari si-au luat de 2 ori banii cum ar veni. Alti hoti |
--------------------
.
.
|
vijelie |
![]()
|
Tu vrei sa ne demonstrezi ca nu stii ce inseamna CASCO?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Canalul fiind in regie, administratorul portiunii de drum e.... UPB, ca doar de aia platesti taxa la intrarea in regie. Sau era pe splai, in fata la U-uri?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca e in spatele caminului il stiu. Era sa il iau si eu.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
FLP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Atunci e in spatiul administrat de Universitatea Politehnica Bucuresti, nu pe drumul primariei.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
FLP |
![]()
|
strada aia are nume.....
|
--------------------
.
.
|
C@talin |
![]()
|
Strada vieti
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe GPS se numeste..."Trotuar". Ideea e ca inainte il puteai lua intre roti, dar acum, cu lucrarea care e acolo, nu prea mai ai cum. Eu am harait putin masina de crengile copacului de pe stanga si am trecut. Dar cel care m-a ghidat a zis ca eram cu jumatate de roata in canal.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
FLP |
![]()
|
nu e frate nici un copac acolo, e in mijlocul strazii, cred ca vb de lucruri diferite
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:07 |