Figuri din Flash in Word - pierd din calitate, Unde gresesc? Ajutor!
![]() ![]() ![]() |
Figuri din Flash in Word - pierd din calitate, Unde gresesc? Ajutor!
Victorine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|||
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
vezi ca in clipa in care exporti imaginea poti sa setezi calitatea ei... dai o calitate mai buna... pt jpeg de ex da o calitate mai mare de 60
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
60 ce? Daca te referi la rezolutie, am incercat cu 200 si apoi cu 300 dpi si tot nu iese bine. N-am incercat cu mai mult, pentru cateva curbe si doua axe de coordonate... Asta e un exemplu de figura, redusa la 50% ca dimensiune, ca sa nu fie prea mare attachement-ul. Poate hiba nu e acolo unde cred eu... Daca e cineva cu mai multa experienta, astept sfaturi.
This post has been edited by Victorine: 28 Aug 2007, 23:52 Attached File(s) |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
In Word mai mereu se pixelizeaza pozele
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
QUOTE(Victorine @ 29 Aug 2007, 00:45) 60 ce? Daca te referi la rezolutie, am incercat cu 200 si apoi cu 300 dpi si tot nu iese bine. N-am incercat cu mai mult, pentru cateva curbe si doua axe de coordonate... Asta e un exemplu de figura, redusa la 50% ca dimensiune, ca sa nu fie prea mare attachement-ul. Poate hiba nu e acolo unde cred eu... Daca e cineva cu mai multa experienta, astept sfaturi. Deci sa o luam cu inceputul... 60 rata de compresie la JPEG si pentru PRINT e indicat ca exportul sa aiba 75 dpi. |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Cam asa ceva cred ca vrei. Ar trebui sa fie ok daca exporti poza la o dimensiune ok si nu o redimensionezi in word.
Attached File(s) ![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Victorine |
![]()
|
Nope... tot asa naspa iese la tipărit... Nu stiu ce i-ai făcut, dar multumesc oricum pentru efort. Poate ar trebui sa pun fisierul in Flash. M-a distrat ca ai numit documentul xxx.doc si a fost coborat de 7 ori pana acum
![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu cumva e din setarile pt imprimare?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Victorine |
![]()
|
Nu cred, pentru ca apar vag in ceata deja in documentul de Word... Adica nu sunt la fel de nete ca o schema facuta spre exemplu din linii in Word. + ca apar la fel de prost pe compuri/ imprimante diferite - n-o fi la toate de la setarile de imprimare!...
This post has been edited by Victorine: 29 Aug 2007, 21:26 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
k2f6 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 17 June 07 ![]() |
vezi in ce rezolutie exporti fisierul, calitatea nu prea conteaza pentru ca nu ai numai trei nuante de culori, problema e ca incerci sa o redimensionezi in word care nu e facut sa redimensioneze imagini ( poate text
![]() |
--------------------
Dacia
Break
2000 Ci
- SM 04 NZF
|
|
Victorine |
![]()
|
Imaginile facute in Flash (pentru ca sunt cel mai usor de desenat curbele de care aveam nevoie) au fost salvate cu rezolutie de 200 si 300 dpi, atat CMIK, cat si alb-negru. NU le redimensionam in Word. Chestia e ca unele le treceam prin Paint inainte ca sa pun niste notatii. Dar nu toate. Or toate ies prost la tiparire. HP laserjet 1160, 1115 si 1110, indiferent de imprimanta. Si e vorba de grafice nu poze, ca sa fie nevoie musai de Photoshop.
S-a mai incercat exportarea vectoriala in Photoshop din flash si de-acolo salvare ca imagine CMIK sau alb negru. Fara succese deosebite ![]() O sa pun chiar un fisier .fla, daca are cineva curiozitatea sa faca chestia asta. Sa duca graficul in Word si sa tipareasca. Daca iese bine, sa-mi spuna si mie cum se face... |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Victorine |
![]()
|
Am tot uitat sa atasez un .fla, dar o s-o fac odata... Am mai sapat si am aflat ca pierderile de calitate s-ar putea datora redimensionarii repetate a figurilor, eventual chiar in Word. Voi ce parere aveti?
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 01:18 |