modificare motor
![]() ![]() ![]() |
modificare motor
kondl |
![]()
|
||
![]() KOndL Group: Members Posts: 99 Joined: 28 August 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|||
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
este suficient sa dai un search
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bine ai venit.
Pune mina si citeste ce s-a scris pina cum pe aceasta tema si APOI posteaza daca ai neclaritati. Enjoy. |
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
kondl |
![]()
|
![]() KOndL Group: Members Posts: 99 Joined: 28 August 07 From: bucuresti ![]() |
am citit..in legatura cu schimbarea aripii si a usii spate..am postat mai devreme ceva..ma puteti ajuta?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
pai...TUNING nu TUNNING...vreo 5-7 cai daca schimbi filtru de aer(de firma) + evacuare,suspensii...taiate vreo 1,5-2 spire...kituri de suspensii nu gasesti...kit de caroserie daca iti faci...fa-ti ceva profi nu....kitch...mai departe vezi tu...comprimi motorul...ii faci serpisori
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ori mutati topicul la "Imbunatatiri Solenza" , ca despre asta este vorba , ori il inchideti !
KONDL te rog citeste , citeste si iar citeste ! De ce ? Pentru ca ai de citit ani de zile de idei si trafulgerari de idei ale contemporanilor impatimiti ! P.S. Daca nu ai rabdare si timp si bani ... vinde-o si ia-ti alta ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 22:03 |