ABS Logan
![]() ![]() ![]() |
ABS Logan
pyt |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 27 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
DSN
CLIMA
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Din cate cunosc eu, nu sunt problema, da' mai stii?
Problema este ca nu pot produce asa repede Loganuri cu ABS, nu ca ABS-ul ar avea probleme (desi la Logan ABS-ul este independent de celelalte calculatoare, nu comunica cu ele, si s-ar putea sa fie unele mici deficiente... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
s-au rasturnat
![]() bine ca nu zici c-au zburat cu masinile pe "cerul senin" din cauza abs-ului ![]() daca ai bani i-ati full (ambition) ca merita, dai mai mult dar primesti destule ![]() This post has been edited by maxx: 27 Oct 2004, 12:57 |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Asta e mai mult birfa decit problema tehnica...
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
pyt |
![]()
|
QUOTE(maxx @ 27 Oct 2004, 12:56) s-au rasturnat ![]() bine ca nu zici c-au zburat cu masinile pe "cerul senin" din cauza abs-ului ![]() daca ai bani i-ati full (ambition) ca merita, dai mai mult dar primesti destule ![]() am intrebat .... asta am auzit .... si cred ca nu era senin afara ha ha ha ha ha ha ha ce-am mai ras .... repet : asta am auzit |
--------------------
DSN
CLIMA
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
mai nene tu esti un om cu capul pe umeri, ce-ai auzit de cuvantul "masina"
![]() nu-ti dai si tu seama ca-i o prostie spusa de uni ce nu au LOGAN, dar si-ar dori ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Domnilor,
am mai subliniat de cîteva ori: discutia cu/fara ABS este lipsita de sens. Cu exceptia unor cazuri rarissime (piloti de raliu, tractoare în cîmp si alte asemenea) ABS este una din cele mai bune investitii posibile. Punct. Sanatate, os This post has been edited by os: 27 Oct 2004, 14:06 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
pyt |
![]()
|
si .... parca am postat articolul asta in alta parte ..... nu la "cafenea" .... l-am postat la probleme tehnice Logan .....
NU INTELEG DE CE A "FUGIT AICI" ..... probabil ca nu am ABS ... da asa e! |
--------------------
DSN
CLIMA
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pt ca e, cum spunea si moneytalks, "barfa", adica nu intrebi cum functioneaza, sau daca s-a stricat al tau, ci ne spui ca ai citit la gazeta ca un logan s-a rasturnat din cauza abs-ului.
P.S. cea mai mare gogomanie citita in libertatea, ca s-a descoperit (in urma unui sondaj) ca alegatorii lui bush sunt mai fericiti la pat ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
pyt |
![]()
|
fratilor ..... chiar vreau sa-mi cumpar
..... si am auzit tampeniile astea eram curios daca a mai auzit cineva sau daca se stia acest lucru . |
--------------------
DSN
CLIMA
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Ia-ti unu fara ABS si ai scapat si de grija si de o cheltuiala in plus. Numai ala de 8000 are ABS, celelalte, nu.
PS. Si se zvoneste ca ala de 5000, n-are volan. Oare asa o fi? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
pyt |
![]()
|
..... DAR TOT NU INTELEG URMATORUL LUCRU: DIN MOMENT CE AM POSTAT LA PROBLEME TEHNICE LOGAN ..... CUM DRACU S-A TELEPORTAT SUBIECTUL LA "ALTE DISCUTII -> CAFENEA" ??????????????????????????????????
|
--------------------
DSN
CLIMA
|
|
bomicabomic |
![]()
|
pai daca aveai Logan si aveai probleme cu ABS_ul raminea acolo.
Dar cum tu nu ai nici una nici alta, moderatoru te-a teleportat la Birfe. |
--------------------
x
x
- x
|
|
pyt |
![]()
|
QUOTE(bomicabomic @ 27 Oct 2004, 15:52) Ia-ti unu fara ABS si ai scapat si de grija si de o cheltuiala in plus. Numai ala de 8000 are ABS, celelalte, nu. PS. Si se zvoneste ca ala de 5000, n-are volan. Oare asa o fi? ![]() ![]() ![]() da frate n-are volan are mouse .... si cica ar avea si un kernel fara vulnerabilitati |
--------------------
DSN
CLIMA
|
|
vlad p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 June 04 From: Dr. Taberei ![]() |
este o setare automata in soft: cand detecteaza "Evenimentul Zilei" sau "Libertatea", trece direct la Cafenea. dar lasa, ca vine un service pack si se rezolva bug-ul asta.
This post has been edited by vlad p: 27 Oct 2004, 16:01 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-xx-xxx
|
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
pyt |
![]()
|
|
--------------------
DSN
CLIMA
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Se intampla ca in presa draga ... acolo "modelatorii" indeapta discutia intr-o anumita directie aici moderatorii muta subiectele ... zi mersi ca nu ti l-au sters ... nu de altceva dar mai exista un topic identic la stiri ... si mai era unul la LGN facut de mine ... dar si ala s-a pierdut
![]() Dragi moderatori nu poate si asta sa se duca dupa topicul meu ??? |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(pyt @ 27 Oct 2004, 17:02) Da asa e cu HSM-ul unde in loc de cheie bagi un smart-card ..... dar hai sa lasam caterinca .... am intrebat si eu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si eram curios ....... La ceea ce ai intrebat ti-am raspuns serios. Ai zis ca vrei Logan, dar n-ai spus cu ABS sau fara si eu ti-am zis sa iei fara. Daca vrei cu ABS, ia-l fara nici o grija, si-au mai luat si altii si n-am auzit sa se intimple vreo nenorocire. PS. cel de 5000 n-a aparut si n-avea nici o legatura cu faptul ca tu vrei Logan. |
--------------------
x
x
- x
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Cred ca titlul cel mai potrivit al topicului era " Vreau sa-mi cumpar Logan"
|
--------------------
x
x
- x
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Si eu vreau sa imi iau un Logan Break ... dar pentru asta nu fac topicuri ci strang bani
![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:39 |