Am ramas fara frane., fara frane
![]() ![]() ![]() |
Am ramas fara frane., fara frane
miki_stan |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 22 December 06 From: Bucuresti, Militari ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Berlina
- B-42-UGX
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Studiaza problema, daca nu ai pierderi de lichid de frana poate fi garnitura din pompa(asta a fost la mine, dar e pompa cu circuit simplu si la tine presupun ca e cu circuit dublu, lucrurile poate stau altfel).
Daca ai lichid pierdut poate sa se fi spart inclusiv o conducta, am vazut si cazuri d-astea. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
sa nu fi plesnit vreun furtunas(nu stiu ce termen tehnic or avea) ca totusi, prin furtunele alea care transporta lichidul de frana e o presiune destul de mare
putin off-topic: la masinile noi se intampla sa cedeze franele? ati patit des probleme dinastea |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
E clar de la pompa, sau de la vreun furtunas.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
miki_stan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 22 December 06 From: Bucuresti, Militari ![]() |
Buna dimineata, am verificat acum si e vasul de la pompa aproape gol ( mai e pe fund) pompa e ruginita si cojita, peste tot arata in ultimul hal , mi-a stricat si vopseaua la motor in zona pompei, din ce am vazut eu pe unde se prelinge e in zona aia de la vas unde intra in pompa , vasu ala de plastic are 2 iesiri pe jos si o intrare pe sus, pe la prima iesire se prelinge cea dinspre radiator, o sa schimba pompa pana la urma , cel mai rau ma oftic ca acum 2 saptamani am fost la service sa schimb pompa si aia ca nu trebuie schimbata, mi-au facut niste reglaje pe spate la saboti, si mi-au schimbat garniturile pe etrierele pe spate, era ok frana dar drintr-o data sa-mi pice frana nu ma asteptam
![]() La revedere si numai bine . |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Berlina
- B-42-UGX
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Parerea mea,daca tot o sa schimbi pompa ,apropo ce pompa ai ???; schimba toate garniturile de pe fata si spate si spala si instalatia toata si cu ocazia asta schimbi si lichidul de frana si verfici stare pistonaselor de pe fata si spate si apoi poti sa mergi linistit cu masina aceea de 13 ani , a mea are 12 si eu am avut probleme cu franele,ce am facut eu :schimbat pompa frana dublu circuit cu ICP,schimbat etrier fata dreapta ,pistonase fata si garnituri noi,cilindri spate noi si garnituri si lichid de frana DOT 3 de la Lifrom si sincer de 6 luni nu am probleme ,iti doresc multa bafta !!!
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
-ce pompa de frana ai?
![]() ce lichid de frana folosesti? recomand DOT 4 de la TEXTAR |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca pompa e ruginita pe la exterior o schimbi? fii serios, schimba garniturile de la rezervor, eventual si rezervorul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
miki_stan |
![]()
|
Sal, e pompa dublu circuit cu 4 conducte , garniturile pe fata spate l-am, schimbat acum 4 luni , cam cat lichid intra in toata instalatia ??? am pus si dot 3 , si dot 4 , nici nu mai stiu ce mi-au pus si aia de la service .
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Berlina
- B-42-UGX
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Ar fi indicat sa schimbi toate garniturile de la pompa inclusiv acele "O" ringuri care sunt 3 la numar si ti se dau odata cu garniturile de la pompa in aceiasi pungulita si eu recomand DOT 3 de Lifrom.Dar trebuie sa fi atrnt la pompa asta daca schimbi tu garniturile mai ales la cele de la circuitul de by-pass ,bafta !!!
Apropo daca tot o sa dai jos pompa poti sa o cureti in exterior si sa o vopsesti si tu frumos ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pompa de frana se cojeste si se rugineste dupa vreo 6 luni (cumparata noua).
|
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Lifrom DOT 3 am pus si eu dupa ce mi-a fost schimbata garnitura centrala din pompa ca pierdeam presiune destul de penal. De atunci merg franele beton. Si restul garniturilor sunt puse cel mai recent acum 6 ani, ca atunci se mai mergea cu masina, dar vad ca probleme nu s-au aratat pana acum. In orice caz am macar furtunasele alea pentru fata in masina, ca mi s-au parut cam imbatranite cand am schimbat o roata. Macar sa fie acolo de siguranta.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
miki_stan |
![]()
|
Salut, ieri am schimbat pompa de frana + vasul ala mic de plastic si acum tine frana super bine , parerea mea e ca daca schimbi un lucru e mult mai bine decat unu reparat( schimbat garnituri), am dat ceva pe pompa 135 ron ,dar e noua ( autonova) si sper sa nu mai am probleme 2 ani cel putin., am bagat lichid de frana dot 4 de la Elf.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Berlina
- B-42-UGX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:52 |