boxe spate ptr nova
![]() ![]() ![]() |
boxe spate ptr nova
magica_steaua |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
NOVA GTi
2000 "iubire unica campioanei din totdeauna STEAUA BUCURESTI !"
|
|||
michimaus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 7 October 04 ![]() |
cartonul il poti inlocui cu placa de pal pe care o imbraci in mocheta
|
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
NU stiu ce carton ai tu, dar eu am o placa dintr-un material destul de rezistent incit sa-mi sustina 2 boxe ovale Bochmann.
Poate nu ai placa originala de Nova, care numai moale nu e. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Eu am placa originala, dar cu 2 boxe de 100, la vreo 1kg si ceva, s-a curbat nitel...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
magica_steaua |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(paulp @ 28 Oct 2004, 19:36) NU stiu ce carton ai tu, dar eu am o placa dintr-un material destul de rezistent incit sa-mi sustina 2 boxe ovale Bochmann. Poate nu ai placa originala de Nova, care numai moale nu e. jegul ala original il am si eu, probema e ca se misca si cand o sa dau drumul la muzica o sa zangane ca draqu! gasesc sa cumpar altul nou ?si la ce pret daca sti ? sau sa urmez ideea aia cu pal imbracat in mocheta?ptr asta ar treb sa apelez la un tamplar sau ce? si-a mai inlocuit cineva cartonul ala cu pal imbracat in mocheta? |
--------------------
DACIA
NOVA GTi
2000 "iubire unica campioanei din totdeauna STEAUA BUCURESTI !"
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Unul nou costa 1 mil. Se gaseste, dar nu e mult mai tare.
Poti incerca mai degraba sa intaresti cu niste nervuri placa si asa n-o sa ma joace. Succes |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca-i necesar sa schimbi placa! Ia incearca sa o ranforsezi!
Pune o bara cu profil U sau T! De exemplu poti pune o bucata dintr-un profil folosit la jaluzele! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Se potriveste cea de solenza dar trebuie schimbate si plasticele din lateral. Arata mai bine si e mai tare. E dintr-un plastic destul de dur. Eu am schimbat-o pentru ca mi-au spart masina si mi-au furat boxele cu tot cu tabla. Au rupt si lateralele. Costa cam 1,5 mil cu totul.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:43 |