Pistonul 2 merge slab
![]() ![]() ![]() |
Pistonul 2 merge slab
bolovan_ro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai schimba pozitiile intre ele, aia de se duce la pistonul 3 o pui la 2 si invers. Daca dupa schimbare problema e la pistonul 3, e aproape clar de la bobina.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
Am incercat si asta...nu are efect. La fel. Pistonul II merge mai slab.
|
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
eu ma gandesc ca e infundat injectorul 2. Dar cel mai bine e sa te duci sa iti faca un test pe calculator ca nu e scump
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
bolovan_ro |
![]()
|
Iuliutz injectorul ii relativ OK...scinteia ii slaba.
4 Sep 2007, 12:48: Am observat un lucru...in bobina de inductie intra 4 fire...de unde ma duce cu gindul ca...calculatorul comanda fiecare piston in parte (scinteia la piston). Acum...intrebare este...calculatorul comanda direct bobina? Sau foloseste un circuit separat de comanda? A doua intrebare: cum fras se scoate matul ala de contacte din calculator? Pare sa fie prins intr-o clema ceva...dar nu se vede nimic... This post has been edited by bolovan_ro: 4 Sep 2007, 12:48 |
--------------------
Dacia
Logan II
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Pentru a doua intrebare: Are o clapeta care se trage spre partea din fata a masinii. Can't miss it, e cu niste striatii pe ea...Cu destul de mare incredere, cam intepeneste cateodata.
|
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Calculatorul comanda cate 2 bujii deodata, doar ca numai una da scanteia utila si cealalta da scanteia aiurea. Cel putin asa am inteles eu din cartea tehnica.
Deci daca merge pe 2, ar trebui sa mearga si pe 3 bobina de inductie. Vezi sa nu ai ai bujii de calitate diferita si atunci una din ele iti fura curent. Incearca sa pui bujiile 1,4 in locul celor 2,3 si vezi daca problema se schimba pe cilindrii 1,4. Sau sa inversezi 2 cu 3 si sa vezi daca trece problema de la un cilindru la altul. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
Am incercat si asta...stai linistit...nu trece...tot la pistonul 2 da scinteia mai slaba
|
--------------------
Dacia
Logan II
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Atunci uita-te pe bobina de inductie sa nu fie crapata pe undeva in dreptul iesirii spre pistonul 2 si sa piarda pe acolo curent.
La fel verifica si contactul de la pistonul 2 de pe bobina de inductie sa nu fie murdar sau oxidat. This post has been edited by nh1980ro: 4 Sep 2007, 15:14 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
bolovan_ro |
![]()
|
Iuliutz la mine ii rupta clema aia
|
--------------------
Dacia
Logan II
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
Ok...se pare ca am rezolvat problema:
1. Bobina...avea un contact slab cu fisa pentru pistonul 2 (un inel de stringere de la bobina era sarit) 2. Firul care alimenta injectorul era intrerupt (facea contact foarte slab). Acum merge bine...sint iar multumit de buzzz-ul meu. |
--------------------
Dacia
Logan II
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai si eu cand am zis:
QUOTE(klaus @ 3 Sep 2007, 10:16) cum de ti-a facut la fel? Ca daca puneai fisa care ducea la 3 (isea de pe pozitia 3 de la bobina) pe bujia 2 trebuia sa mearga daca e cum zici... Ca doar aia era iesirea pentru bujia 3 nu cea pentru 2 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
klaus sincer...nu's.
La ora actuala cea mai slaba scinteie o am tot pe 2...dupa care pe 3 (cica au fost masurate de incompetentii de la autoeuropa din Timisoara...care n-au stiu sa-mi desfaca mufa de la calculator). Dupa scinteia pe care o face fisa in carcasa...se pare ca tot 2 ii slab...si 3 ceva mai buna. Dar cica se incadreaza in arametrii normali. |
--------------------
Dacia
Logan II
|
|
klaus |
![]()
|
Ar fi bine sa schimbi bobina pe viitor.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
n-am acum 250 lei...dar ii si aia pe lista de cumparaturi (dupa telescoape, toba intermediara si luneta)
|
--------------------
Dacia
Logan II
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 01:40 |