solenza are filtru de benzina?, filtru benzina
![]() ![]() ![]() |
solenza are filtru de benzina?, filtru benzina
chriss80 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / Rapsodie
- GL
|
|||
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
am inteles ca modelul Rapsodie are filtrul inclus in corpul pompei de benzina care se afla in rezervor
am cumparat si m-am dus sa-l schimb numai ca surpriza , a mea nu are .Costa 25Ron la alta variante este undeva pe langa rezervor , si din cate mi-a aratat mie mecanicul ar fi prins prin zona puntii spate |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Are filtru de benzina si este in pompa la toate variantele,nu numai la Rapsodie.Supernova are filtru de benzina extern.Cititi topicul lui Klaus:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=25486 This post has been edited by cristio_79: 5 Sep 2007, 21:31 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Cu alte cuvinte nu are filtru de benzina, adica nu poti umbla la el sa-lschimbi sau ceva, acesta fiind incapsulat in pompa de benzina din rezervor. Deci daca vrei sa schimbi filtru de benzina schimbi toata pompa!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Daca nu ai probleme cu alimentarea recomand sa nu umbli la pompa de benzina.
E f greu sa etansezi apoi zona si o sa te trezesti cu mirosuri de benzina in masina. Oricum pune benzina de la benzinarii consacrate (nu de la SC pompa SRL) si nu o sa ai probleme. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
flyjohn25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 28 July 07 ![]() |
e scos din carte service
6 Sep 2007, 09:55: e scos din carte service This post has been edited by flyjohn25: 6 Sep 2007, 09:55 Attached File(s) ![]() |
--------------------
renault
12
1969
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu raman la parerea ca cel putin primele doua postari din topicul la care am facut trimitere mai sus sunt foarte concludente.Cititi cu atentie macar prima pagina.Filtrul acela se schimba doar odata cu pompa,dar totusi se poate curata,ca nu este de unica folosinta.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
chriss80 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 March 07 ![]() |
ok multumesc...mai bine lasa..
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / Rapsodie
- GL
|
|
CatalinGSG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 18 April 11 From: Resita ![]() |
Cum spuneau mai sus , nu are filtru de benzina extern...e in pompa de benzina...am patito si eu, ba chiar am si cumparat unu de supernova
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/1,4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:07 |