Valoarea mea, valoarea mea..., A plecat în Spania. Cu excepția lui Adi Mutu...
![]() ![]() ![]() |
Valoarea mea, valoarea mea..., A plecat în Spania. Cu excepția lui Adi Mutu...
mirceateodorescu683 |
![]()
|
||
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Credeam ca este ceva nou.....asa ceva se intampla in toate domeniile de activitate deci nu vad rostul topicului.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Statul nu este ceva abstract!Este compus din oameni in carne si oase care isi bat joc de noi in toate modurile posibile.Am fost un bou ca nu am emigrat in Germania in 85" cand am avut ocazia.Dar se pare ca nu este timpul pierdut mai ales ca devin din ce in ce mai motivat.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
ghinonul nostru ca suntem romani.. parca mai poti spune ceva.
Mi se pare o faza de mare porc in care ar trebuit intervenit cumva, stiu eu..contactat un ziar local ... orice ! Trebuie sa se miste ceva pana nu e prea tarziu ! Daca se intampla ceva vor da vina iar pe constructia bugetara care nu permite..etc si intre tp pot muri oameni.. |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Sistemul de sanatate e la pamant, dar lipsa de cadre medicale nu e doar o problema a romaniei. Sunt si tari cu apa calda care au probleme de efectiv in spitale. Atat ca acolo e organizarea mai buna (adica acolo ESTE organizare) si nu se prea simte asta.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th July 2025 - 22:56 |