cel mai mare accident!
![]() ![]() ![]() ![]() |
cel mai mare accident!
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Urat... E pacat ca la inceput putem observa cum cativa au condus preventiv, au vazut accidentul si au pus avariile, dar apoi au inceput sa vina tampitii...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Nasol! Intalnim pe sosele fel de fel de inconstienti!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Din ce am observat (daca am observat bine) soferii ies dintr-un tunel in care 100% nu a nins si nu este gheata pe jos..cred ca in tunel au avut viteza mare pt ca drumul permitea asa ceva iar la iesire supriza : patinuar...altfel nu imi explic..
|
--------------------
------
------
------
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
![]() Tampiti la volan. Se urca in masina dupa o zi de NFS. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
A, m-am linistit, credeam ca numai la noi pe A2 intra berbecii cu viteza in fum ..
![]() Da aia inainte sa intre in tunel n-au vazut ca ninge afara oare? Ce credeau ca pe partea cealalta a tunelului e soare? Bizoni. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Poate in partea cealalta a tunelului nu era gheata pe jos, problema nu era ninsoarea ci inghetul! Se vede clar ca e patinoar pe carosabil.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Lasa ca veneau unii atat de tare, ca nu se opreau nici pe uscat prea repede. Zapada , inghet, tot trebuie sa vii incet, pentru ca se poate sa fie gheata pe sub zapada ..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
au avut ocazia sa testeze cauciucurile de vara
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Cred că unii erau atât de surprinși de ceea ce găseau la ieșire încât apăsau frâna instinctiv ...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Asta ar fi unul dintre cazurile in care nu conteaza daca ai sau nu ABS, ESP, EBV bla bla, ca tot un morman de fiare ai in fata si nu ai ce ocoli. Singura sansa e sa vii incet si sa speri ca si cei din spate vin la fel de incet.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
nasol, nu se mai termina cosmarul ala odata, cred ca ipoteza cu NFS poate fi adevarata, caci prea au venit in grup cu viteza mare aia trei pe la minutul 1:40.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:02 |