Strazile din Bucuresti :|
![]() ![]() ![]() |
Strazile din Bucuresti :|
giany911 |
![]()
|
||
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(giany911 @ 8 Sep 2007, 15:32) Eram in fata cimitirului Bellu si pe drumu' ala, adica 1 banda care a ramas, era o groapa de-a latul benzii prin care am trecut cu vreo 40 la ora. Dupa asta urmatoarele 20 - 30 de frane pe care le am pus scoteau un zgomot destul de tare ( ca si cand s-ar freca metal de asfalt ca sa zic asa ). Am oprit m-am uitat pe sub masina nu atarna nimic, amortizoarele isi faceau treaba ( am zanganit fiecare roata ... adica m-am lasat pe ea de cateva ori ). Acum cand am ajuns acasa s-a calmat nu mai face nici un zgomot ..decat unul subtil ( sa zic ca se invarte o saiba sau piulita in gol, nu prea stiu cum sa explic sunetul ) atunci cand nu accelerez si masina merge. Am pus si cateva frane bruse aici in parcare la mine sa vad daca face la fel, vad ( defapt aud ) ca nu mai face, franeaza cum trebuie, nu exista nici o schimbare. Intrebarea este: sa ma duc la vreun mecanic sa se uite pe sub ea sa vada daca e ceva neinregula ? Ma gandesc ca daca o las asa si defapt e ceva rupt/distrus/stricat, sa nu ma duca in timp reparatia mai scump. Si totusi e vina mea? Adica daca e ceva stricat nu am cum s-o repar pa banii statului ? Ma gandesc ca acum deja e prea tarziu nu am cum sa demonstrez ca acolo mi-am stricat masina si nu din alt motiv ( sau in alta locatie ). belea mare aseara tot in groapa aia am agatat toba ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
M-am suparat si am facut o sesizare la Primaria Sectorului 2 ( am inteles ca Bellu acolo este ... ) astept raspuns de la ei. Ei poate scap fara mari cheltuieli de data asta desi nu imi fac prea multe sperante.
|
--------------------
Dacia
Berlina
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
nu cred ca o sa primeasca cineva ceva bani sau reparatii la masini....
traiasca justitia romana.... ![]() ![]() totusi..speram tot ce e mai bun dar ne asteptam la ce e mai rau(versuri din Forever young) |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
birmanezuJXC |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 42 Joined: 13 October 06 ![]() |
giany911, cred ca trebuie sa faci din nou sesizarea
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 Preferance 1.4
- B 55 JXC
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
sugerez mutarea acestui topic afara din aria "probleme tehnice clt"!
daca initiatorul avea logan nici nu vreau sa ma gandesc cum arata topicul! scuze de off! |
-------------------- fan VAG!
|
|
giany911 |
![]()
|
Aoleu ... cred ca rade primaria sectorului 2 de mine
![]() LE: Mai exact Primarul Capitalei caci nu am gasit unde sa imi incadrez sesizarea ... Tare usor e de navigat pe site-ul Primariei. QUOTE Cu toata stima, pe data de 09.09.07 am trecut prin fata Cimitirului Bellu pe singura banda disponibila. Pe latul acestei benzi era o groapa de aproximativ 20 de cm adancime si 50 de cm latime ( sant - ca sa fiu mai exact ). Dupa ce am trecut cu masina prin groapa acum necesita service! Am vreo sansa sa fiu despagubit sau trebuie sa suport cheltuielile in acest caz? Asta este si mesajul pe care l-am trimis. Nu am mai avut de a face cu primari deci nu stiu cum sa ma adresez formal ( in cazul asta foarte formal ). This post has been edited by giany911: 14 Sep 2007, 09:52 |
--------------------
Dacia
Berlina
|
giany911 |
![]()
|
Azi am fost la service, galagia provenea de la placutele de frana uzate - groapa aia mare legatura nu prea a avut dar incepand cu ea au inceput sa se manifeste urat. Ma costat toata tarasenia asta 1 milion ... eu ma asteptam la mai mult deci am scapat ieftin. Acum ca placutele sunt noi scartaie uneori, banuiesc ca dupa ce isi intra in mana nu vor mai face asa ?
This post has been edited by giany911: 15 Sep 2007, 18:14 |
--------------------
Dacia
Berlina
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce iau un pic forma discului nu vor mai scartai asa mult. 1 milion placutele? Uhuu, si io care ma gandeam sa le schimb acuma, cred ca mai bine astept salariul. Numai placutele fac un milion sau si manopera/ceva pe la sabotii spate?
|
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
giany911 |
![]()
|
Placutele au costat 42.5 lei, existau si mai ieftine dar mie mi-au dat dinalea cu senzor ( inutil caci cel de pe masina era dezactivat ) + manopera ( mi-a schimbat si 2 bucsi de cauciuc care erau crapate = 40 de lei ) si 10 lei de o bere la mecanic
![]() This post has been edited by giany911: 16 Sep 2007, 10:43 |
--------------------
Dacia
Berlina
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 13:24 |