Bolturi usa Nova
![]() ![]() ![]() |
Bolturi usa Nova
vioar |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 272 Joined: 10 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1998 1,6 L
|
|||
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
In Vitan, sigur.
|
--------------------
|
|
blackdoggy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 30 December 05 From: Ploiesti ![]() |
Am gasit eu in targul din vitan la 3 ron setul parca, dar daca le iei cu gandul ca o sa scapi de jocul usilor nu e cea mai buna solutie.
|
--------------------
dacia
Nova
2000 GTi
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
E belea mare. mai bine le lasi asa cum sunt. Am incercat eu la mine pe usa din dreapta spate sa le scot si am reusit doar sa stramb balamaua. AI mare grija daca tii neaparat sa schimbi ceva. Balamalele sunt sudate de stalpi si nu le poti demonta decat prin taiere. Si atunci mai bine strangi chederul (cum am facut eu) si dispare "troncanitul"; mare grija la reglajul inchizatorii ca se poate deschide in mers!!
Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
vioar |
![]()
|
Lucrez foarte aproape de vitan de 3 saptamani imi tot promit toti pe acolo ca aduc dar nu a adus nici unu.
Nu ma intereseaza jocul poate sa fie oricat de mare,problema este ca la usa stanga fata sunt rupte bolturile de tot ![]() |
--------------------
Dacia
Nova
1998 1,6 L
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Pana gasesti poti folosi niste suruburi de lungime si grosime potrivita.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
vioar |
![]()
|
@cristidb mersi mailul trimis.
Asa am si facut ![]() Ma gandeam sa le fac la strung la o cunostinta,dar imi zice ca dupa ce le pun,foarte greu le voi mai scoate pe cele facute la strung. |
--------------------
Dacia
Nova
1998 1,6 L
|
|
mastersync |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 23 August 07 ![]() |
nu stiu ce numiti voi bolturi , sau la ce se folosesc si unde sunt , dar am si eu probleme cu ...troncanitul usilor , ce sa le fac ? :|
|
--------------------
Dacia
NOVA GT
1999-2000
- PH 99 CDR
|
|
OVIDIU_1600 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 16 April 07 ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA NOVA GT
DACIA NOVA GT
1998 GT
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
QUOTE(mastersync @ 12 Sep 2007, 22:41) nu stiu ce numiti voi bolturi , sau la ce se folosesc si unde sunt , dar am si eu probleme cu ...troncanitul usilor , ce sa le fac ? :| mai strange acel cuim din stalpul masinii de care se prinde portiera sau schimba chederele.cred ca s-au presat si nu mai revin la forma initiala. cred si eu, ca la caldurile care au fost mi-a pocnit si cauciucul, nu as vedea de ce sa nu fie probleme si cu chederele. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
Cristi_aind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 September 07 ![]() |
Sal all! referitor la bolturile de la balamalele udilor de nova! Merg puse bolturi de Solenza , dar trebuiesc un pic marite gaurile de la balamale pt ca acele bolturi sunt mai groase! Asa scapati de zdroncanitul usilor in mers/inchiderea sau deschiderea lor greoaie! Bafta!
![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
1997
- XX-16-EDY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:49 |