Cum se poate scoate combustibil din rezervor?, ptr. un gratar, o curatare, ceva..., nu ptr. furt!
![]() ![]() ![]() |
Cum se poate scoate combustibil din rezervor?, ptr. un gratar, o curatare, ceva..., nu ptr. furt!
Thomy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 26 July 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
1.4 MPI
2005 / preference Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
|
|||
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
pai ai incercat sa bagi un furtun sa vezi daca se poate scoate ? si ai grija ca cine se scuza se acuza
![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Thomy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 26 July 05 From: Galati ![]() |
![]() ![]() ![]() Acum paradoxul - benzina care o pun la pompa are puterea sa desfaca valva iar furtunul nu ? Poate e o micsorare de diametru pe canal insa cat de mica, ca la debitul pompei ar da benzina afara ![]() Tot in intuneric sunt ![]() LE - furtunul folosit are cam 2cm in diametru si e din cauciuc cam dur This post has been edited by Thomy: 13 Sep 2007, 12:52 |
--------------------
Dacia Logan
1.4 MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Da mai se poate scoate. Am in spatele blocului un hot (altfel nu pot sa ii spun) care scote din masina de la firma sa bage in a lui.
This post has been edited by IRONICK: 13 Sep 2007, 12:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Asa arata rezervorul, ca sa-ti faci o idee.
Attached thumbnail(s) rezervor.jpg ( Size: 64.5k ) Number of downloads: 3017 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Thomy |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [color=red] NU am de gand sa comit nici o infractiune ![]() Sunt eu mai curios din fire, atata tot. Ms coforumistilor pentru sfaturi si imagini Numa' bine ![]() @Ironik - in afara de furt de benzina din rezervor, mai sunt cazuri de incendiere in care ai nevoie de putina benzina acolo. Da ceee, nenea astia de la Dacia n-au haz deloc, daca eu am boala pe passatu lu vecinu si vreau sa-l fac rosu passion ![]() Pentru orice eventualitate mentionez: CELE SCRISE MAI SUS AU CARACTERE DE GLUMA, PAMFLET ETC SI VOR FI TRATATE CA ATARE " ![]() This post has been edited by Thomy: 13 Sep 2007, 13:18 |
--------------------
Dacia Logan
1.4 MPI
|
|
ionut16031987 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 29 May 06 ![]() |
Dar daca spune-ti ca stiti, hai sa lamurim toata lumea.
![]() ![]() |
--------------------
dacia
preference/ dacia 1310 tlx
2005 1.4 mpi,/ 1989
- IF 01 ???
|
|
Thomy |
![]()
|
@Han_1.6mpi nici nu era cazul de PM. La fosta masina dadeam o cheie cu alimentarea scoasa de la carburator si adunam cat sa folosesc la un gratar. Insa mai degraba platesc unuia cu o berlina care poate sa scoata benzina decat sa ma duc la peco unde scrie mare ca " Nu servim carburanti decat in recipiente omologate"
![]() Din punctul meu de vedere, topic closed pana la urmatorul sezon de gratare ![]() Numa' bine ![]() |
--------------------
Dacia Logan
1.4 MPI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Tragi cu gura pe conducta de alimentare. Umpli gura, pui in bidon. Si repeti operatia pana umplii bidonul ...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Dupa schema mai sus postata sint 3 posibilitati.
1. Desfaci colierele de la alimentare ... cel care baga benzina in rezervor si bagi acolo furtunul 2. La pozitia 7 parca e un filtru ... care e prins tot in coliere ... si scoti busonul de sus si ai curgere naturala. 3. Ridici bancheta din spate, desfaci capacul de la pompa de benzina pozitia 4, o scoti de acolo si ai loc sa bagi si o vitanja pe acolo.... benzina sa fie ![]() Oricum pt gratar ... nu se merita. Si cred ca un furtun subtire 8-10mm face si el treaba numai ca e la debit scazut. This post has been edited by unEL: 14 Sep 2007, 02:44 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Da' daca alimentezi pompa pe direct (scoti furtunul care duce benzina in injectoare si-l pui intr-o sticla) cum se face la berlina pe injectie, doare?
Eu de ex mai vopsesc cate ceva pe la casa la tara si in loc sa fac 50 km pt un litru de diluant ma mai spal pe maini si cu benzina. De ce credeti voi ca vrem toti sa furam benzina. E doar util sa stii, daca tot aflam pe forum despre lgn mai multe decat stiu aia la fabrica. Cum se alimenteaza pompa pe direct: nu stiu, dar ma voi interesa. La Supernova faceai o punte in siguranta pompei (era intr-o cutie langa acumulator). Nu va apucati sa faceti scantei aiurea prin compart. motor jucandu-va si cu benzina in acelasi timp daca nu stiti exact cum! This post has been edited by Stefan.A: 14 Sep 2007, 08:01 |
-------------------- |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
gata.....s-a raspuns la intrebare cu varf si indesat... restul mesajelor au fost sterse... se inchide!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:02 |