DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum se poate scoate combustibil din rezervor?, ptr. un gratar, o curatare, ceva..., nu ptr. furt!

Thomy
post 13 Sep 2007, 12:36
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Galati

Am cautat pe forum dar nu am gasit mai pe nicaieri o imagine cu "gatul" rezervorului. Sunt curios ce curburi are si daca este posibila scoaterea carburantului pe gura de alimentare ( Mentionez ca NU am de gand sa fur benzina din rezervoare biggrin.gif )

--------------------
Dacia Logan 1.4 MPI 2005 / preference
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
han_1.6 mpi
post 13 Sep 2007, 12:41
Post #2

Membru autentic

From: bucuresti

pai ai incercat sa bagi un furtun sa vezi daca se poate scoate ? si ai grija ca cine se scuza se acuza tongue.gif

--------------------
dacia,ford, logan,mondeo - B-00-000
protejati biciclistii in trafic!
+
Thomy
post 13 Sep 2007, 12:52
Post #3

Membru incepator

smile.gif) good point dar nu e cazul tongue.gif . Da, am incercat un furtun ceva mai dur pentru a putea impinge prima clapeta insa dupa inca vreo cativa cm s-a blocat. Am incercat sa rasucesc furtunul ( la vechea berlina mergea happy.gif ) insa nimic. Un vecin mi-a spus ca ar mai fi o valva unidirectionala ceva mai jos aproape de intrarea in rezervor si ca de la aia s-ar putea sa mi se blocheze furtunul.
Acum paradoxul - benzina care o pun la pompa are puterea sa desfaca valva iar furtunul nu ? Poate e o micsorare de diametru pe canal insa cat de mica, ca la debitul pompei ar da benzina afara wacko.gif
Tot in intuneric sunt blush.gif

LE - furtunul folosit are cam 2cm in diametru si e din cauciuc cam dur

This post has been edited by Thomy: 13 Sep 2007, 12:52

--------------------
+
IRONICK
post 13 Sep 2007, 12:54
Post #4

-

From: Romania

Da mai se poate scoate. Am in spatele blocului un hot (altfel nu pot sa ii spun) care scote din masina de la firma sa bage in a lui.

This post has been edited by IRONICK: 13 Sep 2007, 12:55

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
andrei_2006
post 13 Sep 2007, 13:03
Post #5

Loganist

From: Bucuresti

Asa arata rezervorul, ca sa-ti faci o idee.

Attached thumbnail(s)
rezervor.jpg ( Size: 64.5k ) Number of downloads: 3017

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate Plus
+
Thomy
post 13 Sep 2007, 13:11
Post #6

Membru incepator

radmasa.gif sincer ma bucur de creativitatea romanilor biggrin.gif Nu am masina de firma in nici un caz (este cea din imagine cu numar cu tot biggrin.gif ). Eu am intrebat mai mult din curiozitate pentru ca s-a intamplat de multe ori la padure cand am fost sa fie ori umede LEMNE DE LA PECO SPECIALE PENTRU GRATAR ori sa nu se aprinda ca NU vrea el ( focu' laugh.gif ) si sa-i dau asa un impuls blush.gif cu putina benzina.
[color=red] NU am de gand sa comit nici o infractiune wink.gif asta ca sa fie totul clar.
Sunt eu mai curios din fire, atata tot.
Ms coforumistilor pentru sfaturi si imagini
Numa' bine icon_mrgreen.gif

@Ironik - in afara de furt de benzina din rezervor, mai sunt cazuri de incendiere in care ai nevoie de putina benzina acolo.
Da ceee, nenea astia de la Dacia n-au haz deloc, daca eu am boala pe passatu lu vecinu si vreau sa-l fac rosu passion radmasa.gif "
Pentru orice eventualitate mentionez:
CELE SCRISE MAI SUS AU CARACTERE DE GLUMA, PAMFLET ETC SI VOR FI TRATATE CA ATARE " smile.gif)

This post has been edited by Thomy: 13 Sep 2007, 13:18

--------------------
+
ionut16031987
post 13 Sep 2007, 13:23
Post #7

Membru autentic

Dar daca spune-ti ca stiti, hai sa lamurim toata lumea. smile.gif Deci cum se scoate benzina, fara ajutorul furtunului, din rezervor... la daciile vechi pur si simplu scoteai furtunasul de alimentare de la carburator si actionai pompa de benzina manual wink.gif

--------------------
dacia preference/ dacia 1310 tlx 2005 1.4 mpi,/ 1989 - IF 01 ???
+
Thomy
post 13 Sep 2007, 13:24
Post #8

Membru incepator

@Han_1.6mpi nici nu era cazul de PM. La fosta masina dadeam o cheie cu alimentarea scoasa de la carburator si adunam cat sa folosesc la un gratar. Insa mai degraba platesc unuia cu o berlina care poate sa scoata benzina decat sa ma duc la peco unde scrie mare ca " Nu servim carburanti decat in recipiente omologate" sad.gif .
Din punctul meu de vedere, topic closed pana la urmatorul sezon de gratare tongue.gif
Numa' bine biggrin.gif

--------------------
+
klaus
post 13 Sep 2007, 13:25
Post #9

步步

Group: Moderatori

Tragi cu gura pe conducta de alimentare. Umpli gura, pui in bidon. Si repeti operatia pana umplii bidonul ...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
unEL
post 14 Sep 2007, 02:43
Post #10

Loganist cu multi km.

From: in ultimul loc unde ai cautat

Dupa schema mai sus postata sint 3 posibilitati.
1. Desfaci colierele de la alimentare ... cel care baga benzina in rezervor si bagi acolo furtunul
2. La pozitia 7 parca e un filtru ... care e prins tot in coliere ... si scoti busonul de sus si ai curgere naturala.
3. Ridici bancheta din spate, desfaci capacul de la pompa de benzina pozitia 4, o scoti de acolo si ai loc sa bagi si o vitanja pe acolo.... benzina sa fie smile.gif

Oricum pt gratar ... nu se merita.
Si cred ca un furtun subtire 8-10mm face si el treaba numai ca e la debit scazut.

This post has been edited by unEL: 14 Sep 2007, 02:44

--------------------
Dacia LOGAN 1,5 DCI 85CP+ 2008 Ambition - CT 31 ___
Led & sound tuning.
+
Stefan.A
post 14 Sep 2007, 08:00
Post #11

Membru autentic

Da' daca alimentezi pompa pe direct (scoti furtunul care duce benzina in injectoare si-l pui intr-o sticla) cum se face la berlina pe injectie, doare?
Eu de ex mai vopsesc cate ceva pe la casa la tara si in loc sa fac 50 km pt un litru de diluant ma mai spal pe maini si cu benzina.
De ce credeti voi ca vrem toti sa furam benzina. E doar util sa stii, daca tot aflam pe forum despre lgn mai multe decat stiu aia la fabrica.
Cum se alimenteaza pompa pe direct: nu stiu, dar ma voi interesa. La Supernova faceai o punte in siguranta pompei (era intr-o cutie langa acumulator).
Nu va apucati sa faceti scantei aiurea prin compart. motor jucandu-va si cu benzina in acelasi timp daca nu stiti exact cum!

This post has been edited by Stefan.A: 14 Sep 2007, 08:01

--------------------
+
AL
post 14 Sep 2007, 08:08
Post #12

Member

gata.....s-a raspuns la intrebare cu varf si indesat... restul mesajelor au fost sterse... se inchide!

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 08:02
Forum Renault