Probleme minore
![]() ![]() ![]() |
Probleme minore
bogdan_dsn |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|||
luciank |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 5 April 07 ![]() |
Da-mi pe PM ID-ul tau de messenger sa-ti trimit cartea.
|
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
nici un raspuns, nu stie nimeni???
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
1. firma buna ar fi Valeo, dar sunt scumpe. eu am montat (si recomand) stergatoare din metro, cam 8 lei setul, nu mai stiu de cat, parca de 20'
2. nu stiu pretul, dar ce are aia din targ de nu iti place? 3. nu stiu, mai cauta sau poate iti spune altcineva 4. nu am in format electronic, dar daca stai in masina 30 de minuta si te uiti cu atentie la fiecare buton/indicator cred ca nu o sa ai probleme, oricum nu e asa complicata masina. Bafta si felicitari pentru achizitie! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
pai referitor la oglinga...cele din targ chiar nu imi plac, de aceea doresc una originala, si cu pozitie si zi/noapte ca imi place f mult. Legat de stergatoare, am inteles ca la supernova ar fi alt sistem de prindere la acestea, este adevarat? Sau e ca si la logan, de exemplu.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu stiu cum e la logan, dar te uiti la un stergator de pe masina si te duci si iti cumperi la fel. Sistemul la DSN e simplu, ca sa desfaci un stergator tragi de elsi iese direct (are o mica piedica de siguranta). De obicei la stergatoare iti dau niste bucati de plastic care fac "trecerea" intre bratul stergatorului si lamela. Tie iti trebuie decat lamelele.
Eu am facut altfel la mine - am cumparat un set de 2 lamele din metro, apoi le-am desfacut decat partea de cauciuc si am montat-o tot pe lamelele vechi, care au un metal mai de calitate si au si dimensiunea standard. De un an nu am probleme. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Remus66 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 September 04 ![]() |
Eu folosesc de multa vreme si de aceea le recomand stergatoare Champion din Selgros, cu dimensiunea de 21"/51 cm., la cca. 40 lei/setul si au si piesele de adaptare cu bratul stergatorului
|
--------------------
Volkswagen Golf 4
Pacific Variant
2005
- B-71-KPD Cu un nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat; dar duci o lupta colosala, cu prostul care are scoala!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(bogdan_dsn @ 14 Sep 2007, 23:38) 3)am cautat printre acea multime de topicuri cum sa resincronizez inchiderea centralizata si nu gasesc, imi poate spune cineva? Se vor efectua urmatoarele operatiuni : -se ia contactul -se apasa si se mentine astfel, pentru aproximativ 5 secunde, comutatorul închidere usi situat pe plansa bord; actuatorii usilor efectueaza o cursa de închidere-deschidere. -în timpul urmatoarelor 10 secunde, confirmate prin aprinderea permanenta a martorului antidemaraj, apasati de 2 ori butonul telecomenzii RF; actuatorii usilor efectueaza o cursa de închidere-deschidere. -procedura de sincronizare este terminata; verificati blocarea /deblocarea usilor apasând butonul telecomenzii RF. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
Multumesc, la majoritatea am primit raspuns, dar...manualul acela simplu al masninii care se primeste cand se cumpara masina nu il are nimeni in format electronic?
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Zi ce te-ar interesa din el si-ti citesc io.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
pai...as vrea sa-l citesc sa vad ce scrie prin el, sa-l lecturez sa zicem. Scrie mai multe despre masina? Stiu ce face fiecare buton, martor din bord, deci ar mai fi nevoie sa il citesc?
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
pastrama |
![]()
|
Mda, te-nteleg.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
Dar intrebarea mea este: din ce am citit pe forum am vazut ca sunt destule probleme cu caloliferul de aceea daca as avea aceasta problema si ar trebui sa il schimb voi putea gasi unu de calitate? sau toate sunt la fel?
Cealalta intrebare este daca pot pune becuri mai puternice in fata, nu ma refer la asa zisele xenoane din targ, dar sa fie de 55/60 caci am vazut ca la mine sunt mai slabute si noaptea nu e asa placut, si nu stiu daca suporta instalatia electrica. |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:02 |