Probleme dupa franare, Bataie si vibratii dupa franare violenta.
![]() ![]() ![]() |
Probleme dupa franare, Bataie si vibratii dupa franare violenta.
Iuliutz |
![]()
|
||
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|||
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
S-au ros cauciucurile inegal, si de asta face asa. Ai mers cu ele blocate si s-au tocit numai pe o parte.
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
pai nu zic nu, dar in asa masura incat sa se simta de parca as avea roti hexagonale nu rotunde?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
echilibreaza rotile din nou (daca nu sunt tocite inegal )si daca iti face tot asa poate fi din discuri ovalizate
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
trece cu timpul, ajuta si o echilibrare.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Iuliutz |
![]()
|
Am pus pe fata gumele de iarna cu genti cu tot. Problema inca persista. Acum ma gandesc sa pun alte roti si pe spate sa vad asa daca mai face. Si ce am mai observat, nu neaparat dupa franare. Cand accelerez se aude un fluierat in toba sub masina. Si cateodata parca zdangane ceva inauntru, ca o bucatica de metal care vibreaza. Toba nu pare sparta. Am tinut cu mana in spate si se face presiune si dedesupt nu pare sa scape gazele.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ai o problema la discuri totusi, si la repartitorul de franare (nu avea voie sa se intoarca masina de-a latul).
La franare cum e, se simte ceva in masina, vibreaza volanul? La viteza mai mare vibreaza toata masina sau se simte o vibratie in volan? Zdrangani in toba ar putea fi o problema la catalizator, desi spui ca n-ai lovit nimic pe dedesubt. E mai puturoasa ca inainte? |
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
Iuliutz |
![]()
|
de lovit s-a lovit mai demult dedesupt, cand am trecut peste o scandura care s-a ridicat de la curent. La franare nu se simte nimic in pedala. inca parca acum am pedala mai tare. De vibrat vibreaza podeaua, sau nu stiu cum sa ma exprim, masina cu totul nu ceva anume care sa imi atraga atentia. E senzatia pe care o ai cand mergi cu o bicicleta care are opturi si hopuri la roata
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
|
Andu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 294 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Ok atunci, e posibil sa ai o problema cu rotile din spate. Mergi cu ele la echilibrat, sau schimba-le de proba. neapatrat verifica repartitorul de frana pentru ca n-a functionat, eventual fa un test de frane undeva la un stand ITP pentru ca n-a fost deloc bine ca masina s-a rasucit.
Catalizatorul nu stiu cum sa-ti spun sa-l verifici, dar zornaitul ar putea fi de la el. Da o cautare dupa catalizator spart si vezi ce si cum. |
--------------------
Opel
Astra H ABS+EBD+EBA+CBC+DDS ESP+TC+UCL TPMS....
2006
- fost GGA
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
si eu am patit azi... mi so bagat un mos cu 1310 la 150 in fata fara sa semnalizeze nik am pus o frana si am tras brusc de volan so rotit de 2 3 ori p sosea.... dar nam patit .. sami bata sau ceva.. doar o injuratura si niste pumni la mosu dracului care navea carnet
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
Iuliutz |
![]()
|
Eu m-am dus cu rotile infranate cred ca peste 200 de m pana sa ma intoarca de-a latul.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:44 |