Accident cu vatamare corporala, daune si firma de asigurare
![]() ![]() ![]() |
Accident cu vatamare corporala, daune si firma de asigurare
virgilus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 9 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
skoda
fabia
2005
|
|||
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Cel mai util sfat posibil...cauta un avocat bun, dar unul bun!
|
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cauta-ti avocat. Apoi asteapta sa vezi ca te si dau in judecata. La judecata este treaba avocatului sa stie cum sa-l bage pe asiguratorul RCA in hora. Sa fie clar: daca la data accidentului aveai RCA incheiat valabil, tu esti acoperit, ceea ce decide instanta va fi de plata, dar in locul tau va plati tot asiguratorul RCA. Singura limitare este suma maxima, dar nu cred ca se pune problema in cazul de fata.
Pentru clarificare, cititi aici. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
virgilus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 9 July 07 ![]() |
Da RCA este valabil,iar omul pe care l-am ranit are o fractura de clavicula.Eu i-am propus 20mil pentru zilele de ingrijire medicala iar el vrea 50mil.
Dilema e ca daca ma da in judecata aprope sigur are castig de cauza,si sa nu ma trezesc ca am de plata la el si + cheltuieli de judecata mai mult de 50mil. Nu stiu daca avocati nostri se pricep si la problemele in care trebuie sa ia parte si firma de asigurare RCA. Teoretic dupa parerea mea firma de asigurari trebuie sa plateasca tot,nu! |
--------------------
skoda
fabia
2005
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca am lamurit. RCA-ul trebuie sa plateasca dauna la masina si cheltuielile de spitalizare. Pentru ambele impreuna se aplica cele enuntate in raspunsul indicat de mine. Repet: ce castiga in instanta plateste asiguratorul RCA, tu ai fi bun de plata doar pe ce depaseste plafoanele maxime legale, dar nu e cazul. Cele 2 despagubiri nu se pot separa, pentru ca daunele s-au produs in acelasi accident. Cheltuielile tale de judecata sunt suportate de catre tine. La cat s-ar putea ridica habar n'am, poate ne ajuta cineva de specialitate.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 07:23 |