5th Gear - Limousine Crash Test
![]() ![]() ![]() ![]() |
5th Gear - Limousine Crash Test
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand, ati innebunit cu testele de impact...
in al doilea, aia e o masina din 1900 toamna, in al treilea rand, e putin posibil sa mergi cu limuzina cu o viteza prea mare si sa te lovesti chiar de un zid de beton si in al patrulea rand, nu stiu daca e chiar asa de rau sa mori fericit, band sampanie cu doua pitipoance ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Corect. Nimeni nu a comentat ce rau se comporta ACEA masina. A evidentiat ce se intampla in caz de accident de limuzina in conditiile in care:
1) masina are sanse sa fie prea dura in urma prelungirii 2) fiind prea multa sampanie si televizoare pe acolo, poti fi ranit/omorat usor de chestii din interior 3) Fiindca nu se poarta centuri, ce probleme iti apar tie ca hoit zburator prin limo si ce probleme pui celor care stau in spate. WTF? Te droghezi? Nu mai esti in stare sa intelegi esentialul din NIMIC. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca te gandesti tot timpul ca ti s-ar putea intampla ceva, pana la urma ti se va intampla.
Poti ajunge mos intr-o dacie 1100 si poti muri virgin in orice masina de 5 stele. (bine, ca unii raman virgini pana la varsta senectutii) Totul tine de noroc sau ghinionul de a te afla in locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. Eu stiu pe unul care a cazut de la 10 si acum merge, mai schiop, dar merge. Si n-a avut nici airbag sau plasa ca la circ. ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 20 Sep 2007, 10:38 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
Relevant exemplu. N-am ce zice. Dar te-ai gandit CATI, DAR CATI au murit cazand de la etajul 6-9 (NU 10) si sa zicem macar jumatate ar trai acum de ar fi avut airbag sau plasa de circ?
Urmeaza sa zici ca ai facut enspe mii de km si nu ai avut nici un accident cu berlina, ca atare si prin urmare, e o tampenie pentru tine sa fi preocupat de siguranta. Si apoi ai mai zice ca cei care chiar is preocupati numa' la drobu de sare se gandesc..... Cum dracu ganditi oameni buni? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
lux si siguranta... nu le poti avea pe amandoua... intotdeauna trebuie sa existe un compromis... unii aleg luxul...
drive safe! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
Lao |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 7 December 05 ![]() |
Poate scot un test Euroncap al limuzinelor.
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo Executive
2003 Napoleon a murit, Einstein a murit... si nici eu nu ma simt pea bine.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(driverx @ 20 Sep 2007, 10:11) Argonele....aici care mai sunt interesele?? Asteptam sa ne povestesti. Ceva conspiratie impotriva firmelor care inchiriza stretch limos? ![]() ![]() Nu inteleg ce vrei sa zici ![]() Cand aveai Dacia 1300 te durea in basca, dar acum cu Logan de 3 stele(pardon, 2 cate mai ai ) esti pasionat de teste de impact. Dupamasa cand vine soferu' sa ma ia acasa cu limuzina promit sa-mi pun centura. This post has been edited by argon: 24 Sep 2007, 12:27 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Doua stele jumate
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(argon @ 24 Sep 2007, 13:24) ... Cand aveai Dacia 1300 te durea in basca, dar acum cu Logan de 3 stele(pardon, 2 cate mai ai ) esti pasionat de teste de impact. .... Nu stiu de unde tras tu concluzia asta. Fix invers a fost. Problema sigurantei m-a pasionat de muuuuuuuuuuuulti ani de zile cu multi inainte sa vin io pe forumu' asta, dapoi tu, si mai ales pe latura tehnica. Dar oricum....se pare ca tu stii mai bine decat mine. Si remember, intre timp am mai trecut si printr-un accident....so....vorbiti cam mult....si n-ar fi rau asta, dar vorbiti degeaba. 24 Sep 2007, 13:31: QUOTE(vis-a-vis @ 24 Sep 2007, 13:27) Cam asa ceva ![]() This post has been edited by driverx: 24 Sep 2007, 12:31 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
pe mine nu ma uimeste lipsa de interes a unora pentru siguranta, ci atitudinea fata de cei pe care ii intereseaza.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
driverx |
![]()
|
Ihi
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:29 |