scutura daciana si da rateuri...flinstones :P
![]() ![]() ![]() |
scutura daciana si da rateuri...flinstones :P
zodiak |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 30 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1984
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Dar carburatorul ti l-a reglat cineva?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
zodiak |
![]()
|
incepand de la camera de nivel, la relantiu si la amestec e reglat. Avansul de asemenea.
|
--------------------
Dacia
1310
1984
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Dubios... Motorul e "batran"?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
zodiak |
![]()
|
dacia e din 84 are 130.000 de km. nu am habar de istoricul de service al masinii din inainte...
|
--------------------
Dacia
1310
1984
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
da rateuri daca e compresia mica?
culbutorii sunt reglati bine? |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Unde da rateurile?Pe admisie sau pe evacuare?
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
zodiak |
![]()
|
pe amandoua si pe admisie si pe evacuare, la admisie ridica norul de gaze la aproape 80 cm deasupra carburatorului, zici ca explodeaza o petarda.
|
--------------------
Dacia
1310
1984
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
te pricepi sa te bagi la culbutori?
fa un reglaj la culbutori.....poate fi si de acolo, daca e pe admisie ar insemna ca in timpul compresiei da amestecul carburant afara, deci ori nu stau supapele bine in scaunul lor ori s-au strans tachetii si raman deschise 0,2mm si la admisie si la evacuare am vazut prin serviceuri ca se face, dar poti folosi si combinatia de 0,15 cu 0,2 , scria undeva cum se face, oricum, daca nu-i de acolo, macar ii ai reglati masina a mers in mergim "nervos" sau normal? de cand a inceput sa dea rateuri? ai GPL? |
--------------------
Dacia
|
zodiak |
![]()
|
nu ma pricep la culbutori, dar pot face ceva munca de cercetare si sa incerc sa ii reglez. Masina a mers in regim normal, rar cand o mai fortam prin oras. Nu are instalatie de GPL pe ea. Rateurile au aparut la doua saptamani dupa ce am prajit garnitura de chiulasa si am dus-o in service sa o schimbe.
PS: cu socul tras nu face la fel de evident problemele si fara el nu merge, moare. Am observat ca dupa 2-3 km parcursi cu ea asa a fiert si motorul. Dar probabil pt. ca o tineam turata ca la turatii mari nu se mai simt rateurile asa de tare. |
--------------------
Dacia
1310
1984
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
incearca sa reglezi tu culbutorii, daca ai si lera
vezi sa nu fie in continuare probleme cu garnitura de chiuloasa analizeaza atent motorul, sau roaga pe cineva care sti ca se pricepe fii atent: cand aduci pe rand pistoanele in compresie pentru reglarea culbutorilor sa fi sigur de pozitia lor, conteaza destul de mult apropo, daca zici si orasul, poate este cineva de aici care se pricepe prin apropiere sau care cunoaste pe cineva de acolo.... This post has been edited by cristitranca: 25 Sep 2007, 21:37 |
--------------------
Dacia
|
zodiak |
![]()
|
Sibiu.
|
--------------------
Dacia
1310
1984
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Duza aia din furtunul cu duza o mai ai?
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Sper sa te ajute asta,bafta si spor
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Aha! verifica duza. De obicei "dispare"...
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
zodiak |
![]()
|
am rezolvat-o! era de la duza de la pompa de spritz care a fost schimbata de un "mester" in service si ii dadea prea multa benzina. Am reglat si culbutorii, am inlocuit si fisele si o gramada de alte chestii dar cel putin am aprinderea reglata brici si acum nu mai da rateuri. Multumesc mult de sfaturi mi-au fost de mare ajutor.
|
--------------------
Dacia
1310
1984
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
felicitari pentru reparare, bucura-te de ea
![]() |
--------------------
Dacia
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:20 |