Asigurare obligatorie pe vechiul proprietar., Mai e valabila ?
![]() ![]() ![]() |
Asigurare obligatorie pe vechiul proprietar., Mai e valabila ?
Urs |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
Attached thumbnail(s) Imag00028.jpg ( Size: 51.64k ) Number of downloads: 66 Imag0029.jpg ( Size: 50.09k ) Number of downloads: 70 Imag0030.jpg ( Size: 42.75k ) Number of downloads: 74 Imag0031.jpg ( Size: 49.6k ) Number of downloads: 67 |
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, odata cu schimbarea proprietarului vechea asigurare RCA isi inceteaza valabilitatea.
Cautati in baza Cedam de la CSA dupa serie sasiu (a vinovatului) si verificati daca masina era asigurata RCA, pentru ca banuiesc totusi ca avea asigurare valabila (fara asa ceva nu putea inmatricula masina pe numele lui). Banuiesc doar ca omul a fost neatent si v-a dat RCA-ul vechi. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
Multumesc frumos Tudor, intr-adevar am cautat si am gasit masina asigurata la alta firma, respectiv CARPATICA ASIG S.A
Problema e ca nu mai raspunde soferul la telefon. Daca nu pot da de el nici maine (joi), nici poimaine (vineri) ce se intampla ? Multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Da un print de pe pagina Cedam cu raspunsul si mergi cu el la Carpatica sa iti deschida dosar si sa te despagubeasca. Din cate inteleg ai o copie de pe talon, asa ca cei de la Carpatica n-ar trebui sa-ti faca probleme, iar totul ar trebui sa decurga normal.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Urs |
![]()
|
Multumesc, am copie dupa certificatul de inmatriculare, buletinul, permisul de conducere si proces-verbal. Nu am dupa talon.
Sunt suficiente ? |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
certificat de inmatriculare = talon
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:48 |