Atentie celor care pun alte alarme pe logan., Inginerul Cristi Negru Meridian spune 26.09.2007
![]() ![]() ![]() |
Atentie celor care pun alte alarme pe logan., Inginerul Cristi Negru Meridian spune 26.09.2007
Stupu Petrica |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 28 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1.5 DCI
Dacia 1.5 DCI
2007 1.5 DCI
|
|||
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
a incercat si a tinut.
...sa inteleg ca ai platit interventia la geam ? |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Asa si ce legatura are geamul cu alarma? Din cate stiu eu montarea unei alarme neomologate Dacia duce la pierderea garantiei pe partea electrica. Tu acuzi zdranganeli, sau mai nou astea sunt electrice. O fi avand un motoras special pentru asa ceva, gen vibratoarele de telefon
![]() |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
In carnetul de garantie scrie asa:
QUOTE Garantia contractuala vehicul nou nu acopera: - Deteriorarile cauzate de utilizarea de accesorii care nu sunt agreate de constructor si deteriorarile cauzate de nerespectarea instructiunilor stabilite si validate de constructor pentru montarea de accesorii agreate de constructor. - Defectiunile survenite in urma montarii unui echipament de protectie-alarma neagreat de constructor. Pe scurt, daca defectarea geamurilor este cauzata in mod direct de alarma, atunci repararea nu este acoperita de garantie. Altfel, garantia este refuzata in mod abuziv si se rezolva la OPC. Ideea ca "masina nu mai e in garantie" e folclor; doar componentele afectate de accesoriile neagreate nu mai sunt in garantie. This post has been edited by thecagero: 27 Sep 2007, 10:41 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Si sa si dovedeasca ca din cauza aia s-a defectat masina. Nu doar asa simpla prezenta a unei alarme + a unui defect => gata pierzi garantia. Textu' asta e pentru fraieri. Normal ca ei ies mai castigati daca iti tranteste o facturica pentru lucrarea efectuata, decat sa o tranteasca la Dacia....Dacia mai pune intrebari, clientii se pare ca mult prea putin. Tac si platesc
![]() ![]() This post has been edited by driverx: 27 Sep 2007, 10:45 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
@Stupu Petrică
Ai fost în tura de dimineață sau în cea de după amiază? Iar faza cu telecomanda de la alarmă nu ține. Fiecare service autorizat Dacia comercializează și montează altă marcă de alarmă. Și nimeni nu montează alarmele Cobra recomandate de Dacia S.A. ... cel puțin așa a fost când am montat-o eu pe a mea ... știe el toate modelele de telecomenzi? Citește mult pe forum ... în service trebuie să te duci bine informat și pregătit ... ca la luptă. |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
a001122 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 9 October 06 ![]() |
acest tehnician cred ca a fost baiat bun, pentru ca se putea pina la urma sa te scoata si din garantie conform unui aliniat din carnetul de garantie pag 9 ,, orice modificare constructiva a vehiculului in afara indicatiilor constructorului etc conduce la scoaterea din garantie a vehiculului dumneavoastra`` asta daca era fidel firmei pt care lucreaza.. cred ca cu o vorba buna se putea rezolva problema.
|
--------------------
dacia
logan
2005 laureate 1,6 mpi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
a001122
Da' tu ce modifici la masina la montarea unei alarme? Sa stiu si io... This post has been edited by driverx: 27 Sep 2007, 11:13 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
QUOTE(a001122 @ 27 Sep 2007, 12:12) Sper ca la vorba buna nu te referi la SPAGA... ca daca e asa e naspa de tine daca crezi ca trebuie sa dai spaga ca sa poti beneficia de garantia promisa... ON TOPIC: OPC scrie pe fruntea smecherului... daca puneai problema astfel sigur se rezolva la loc comanda... ca doar smecherii de la dacia fac smecherii din astea tampite... dar oare sa gandit ca poate ai piedut telecomanda originala si folosesti alta noua??? sau e asa de bun tipul si EL LE STIE PE TOATE???? ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
a001122 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 9 October 06 ![]() |
stiu si eu. o modifici nu? se pot face multe
![]() |
--------------------
dacia
logan
2005 laureate 1,6 mpi
|
|
driverx |
![]()
|
Eu n-am modificat absolut nimic de exemplu. Iar interpretari, intradevar, se pot face multe. Dar asta nu inseamna ca ei ar avea dreptate.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
sa o luam pe rand...
dupa cum a zis driverx poti sa te legi la instalatie fara sa modifici nimic , fara a taia macar un cablu din instalatia masinii . referitor la QUOTE echipament de protectie-alarma neagreat de constructor. uite ca la data la care am luat eu masina (Loganul) NU exista ceva agreat oficial. Intamplarea face ca eu sa fi vrut alarma fara alta telecomanda decat cheia si am pus Cobra topice legate de alarma au fost cateva pe aici ... ai platit sau nu interventia ? This post has been edited by avathan: 27 Sep 2007, 14:10 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
1. subiectul de discutie nu e o problema tehnica!
2. ceea ce se discuta s-a mai discutat la topicul despre GARANTII 3. ... si la topicul/sectiunea de IMPRESII DESPRE SERVICE-uri rezulta: aici se inchide si... aviz amatorilor, mai multa atentie la inceperea unei noi discutii! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:51 |