DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cat mai e prin targ un portbagaj aerian ?

dragoselu
post 27 Sep 2007, 15:25
Post #1

SB-12-UST

Group: Members
From: Sibiu

Sal! Am pe cineva care are un portbagaj pentru berlina (grilele sunt de aluminiu,

suportii de

prindere din fier) si vrea sa-l vanda, dar sa intrebe cam cat costa la targul de

masini. Voi ce preturi stiti ? Eu i-am zis de vreo 30 lei, poate se prinde. wink.gif

D.

--------------------
Volkswagen Passat TDI 1996 - GL-11-UST
[SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tarzy
post 27 Sep 2007, 16:30
Post #2

aroist

From: Bucuresti

eu am luat acum vre-o 4 ani unul total manufacturat din fier-beton de 8 parca cu 10 lei

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
TheFastOne
post 27 Sep 2007, 18:56
Post #3

Membru cu TDI

From: Brasov

Atentie. Astea trebuie in mod normal sa fie omologate. Daca dai peste un militian flamand s-ar putea sa scoti ceva din buzunar. Nu stiu daca ai observat dar masinile cu portbagaj deasupra sunt tot mai rare. In special vechile nationale wink.gif Chiar si nationalele sunt tot mai rare laugh.gif

--------------------
VolksWagen Golf Mk4 Variant Highline 2004 1.9 TDI 131 CP - BV 11 WUW
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
dragoselu
post 27 Sep 2007, 19:53
Post #4

SB-12-UST

From: Sibiu

QUOTE(TheFastOne @ 27 Sep 2007, 19:56)
Atentie. Astea trebuie in mod normal sa fie omologate. Daca dai peste un militian flamand s-ar putea sa scoti ceva din buzunar. Nu stiu daca ai observat dar masinile cu portbagaj deasupra sunt tot mai rare. In special vechile nationale wink.gif Chiar si nationalele sunt tot mai rare laugh.gif
*

Hahaha ! cool.gif radmasa.gif Pai bine ca mi-ai zis, chiar e adevarata chestia cu

omologarea la

portbagaj? Si atunci ce fel de portbagaj pot pune la berlina ? Faza e ca am

facut 5000 km prin "tzeara" si am vazut la politie... si m-au si oprit, am avut

noroc... mersi tare fain... azi i l-am dat inapoi omului... nu-l mai iau...

--------------------
Volkswagen Passat TDI 1996 - GL-11-UST
[SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
+
TheFastOne
post 27 Sep 2007, 20:48
Post #5

Membru cu TDI

From: Brasov

Si cu carligele de remorca e la fel. Trebuie omologate. Daca ai asa ceva si cineva te loveste in spate, s-ar putea sa platesti tu reparatiile intrucat este neomologat de RAR.
La noi in tara legislatia in domeniu este inca deficitara. In principiu, nu tot ceea ce se gaseste de cumparat prin magazine se poate monta pe masina in mod legal. Scrie treaba asta undeva si prin codul rutier.
Sa nu patesti cum am patit eu dupa ce mi-am luat permisul si-am inceput sa car marfa pentru magazinul parintilor. Mi-a facut un mester sudor un astfel de portbagaj. Problema a fost ca era distanta cam mare intre el si cupola masinii. Pe undeva pe drumul spre Targu-Secuiesc, a trecut un tir cu viteza pe langa mine si mi l-a suflat jos de pe masina cu tot cu cele 6 lazi de sticle aflate pe portbagaj smile.gif
Noroc ca nu era traficul la fel de aglomerat ca in prezent si nu aveam pe nimeni in spate.
Am oprit masina si-am facut curat pe sosea biggrin.gif

--------------------
VolksWagen Golf Mk4 Variant Highline 2004 1.9 TDI 131 CP - BV 11 WUW
STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 18:07
Forum Renault