Cum pot folosi TV ca monitor, nu se vad DVD-urile
![]() ![]() ![]() |
Cum pot folosi TV ca monitor, nu se vad DVD-urile
Kostica |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
inchide monitorul laptop-ului (de ex Fn F7 la IBM) si o sa apara pe TV.
Sau selecteaza din display properties TV-ul ca primary (main monitor) |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Kostica |
![]()
|
Filmele .avi se vad si pe ecranul laptop-ului si pe TV. Numai cu cele DVD e problema.
|
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
S-ar putea sa mearga si ce a zis Ov. Problema apare de la felul cum randeaza playerul dvd, deci solutia ar fi sa schimbi playerul sau sa te joci pe la setari.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Eventual incearca klite codecs pack.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Kostica |
![]()
|
Am rezolvat. Sa recapitulez : puteam folosi TV ca monitor, puteam vedea fisiere .avi simultan pe ambele ecrane, dar dvd se vedea numai pe laptop. Am incercat solutia cu oprirea ecranului laptop-ului , din Fn cu F5 si acum merge . Folosesc DVD Player. Sunet cum pot duce la TV? Pot sa iau de la iesirea de casti a laptopului? Mai degraba cred ca nu.
Multumesc celor ce mai ajutat la nevoie. O zi buna. |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Cu sunetul poti rezolva. Eu am facut asa: am bagat in iesirea de casti o mufa-splitter minijack/2 RCA, si de acolo cabluri RCA pana in TV.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Kostica |
![]()
|
Ma intreb daca nu facem rau asa, in sensul ca sint diferente de impedanta - la casti nu este iesire de linie - si riscam sa pirlim unul dintre aparate, laptop sau TV. Ne poate da un sfat cineva "de meserie" ?
Multumim. PS La introducerea mufei de casti trebuie sa se opreasca sunetul in laptop, asa-i? Mi-e frica sa nu stric ceva, utilajele sint scumpe in draci. |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
jack cu 2 rca-uri. Merge de minune, nu-ti fa griji. Folosesc de mult solutia asta si n-am prajit nici un TV/statie/placa de sunet
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:42 |