DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> HELP, Am luat ceva mare in scut please dati o parere

psorin
post 30 Sep 2007, 00:58
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare.
As avea o problema cu un logan. Mergeam linistit cu ea cand deodata pe sosea in curba imi apare o gaura mare si niste pietre ceva mai mari. Aveam ceva viteza vreo 70 nu am mai apucat sa franez si intru acolo. m am uitat sub ea am dat jos scutul si l am indreptat deoarece atingea galeria de esapament. Apoi am vazut ca mi se atinge tija de la schimbator de materialul ala termoizolant de la catalizator. L am indoit si acum nu se mai aude. Masina merge ok insa as vrea sa i fac o expertiza pe un tester la roti directie bucsaraie amortizoare. Am zgariat bine scutul si oleaca conducta aia de esapament numai vizibil ca si cum ar fi stearsa. Ce imi puteti spune e grav? Unde gasesc un astfel de service. Eu sunt din iasi oare cei de la caremil au. Nu am sunat deoarece era tarziu si terminasera programul. Va rog ajutati-ma. Daca o sa fie ceva de schimbat o sa se poata pe casco(alianz tiruac). Va multumesc

This post has been edited by psorin: 30 Sep 2007, 22:49

--------------------
Dacia Logan 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DomnulK
post 30 Sep 2007, 02:24
Post #2

ex kAndrei

From: Bucuresti

daca nu gasesti dimineata ulei sub masina nu ai de ce sa-ti faci griji.
in cel mai rau caz schimba ce ai lovi/indoit.
mi-e greu sa cred ca are ceva la directie.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2004
Asfalt Uscat!
+
psorin
post 30 Sep 2007, 07:18
Post #3

Membru incepator

Nu nu am gasit ulei sub masina. Practic acum totul pare a fi normal. Ma gandesc totusi ca ar fi mai bine sa i fac un test macar asa. As vrea sa schimb scutul deoarece l-am indreptat cu ciocanul iar cred ca acea conducta de esapament pana in catalizator nu se merita sa o schimb. edoar un pic zgariata vizibil.

--------------------
Dacia Logan 2006
+
Kojak
post 30 Sep 2007, 12:08
Post #4

Membru autentic

...si crezi ca scutul merita sa-l schimbi? sleep.gif
costa o gramada de bani...si pana la urma e doar un scut, iar daca zici ca l-ai indreptat cat de cat cu ciocanul si nu-ti mai atinge nimic pe dedesupt, lasa-l asa ca nu are nimic.
...bucsaraie, pivotaraie, etc...cotrol directie iti poate face orice service (de preferinta autorizat) contra cost.
sunt de parere ca e bine sa-ti verifici directia dupa "experienta" asta. mellow.gif

--------------------
Dacia Logan 2006
+
AL
post 1 Oct 2007, 08:47
Post #5

Member

in discutia num este nimic specific loganului... totul e valabil la orice masina cu scut, care ia o busitura...

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
argon
post 1 Oct 2007, 09:58
Post #6

Mesaj semiautomat

QUOTE(Kojak @ 30 Sep 2007, 12:08)
...si crezi ca scutul merita sa-l schimbi? sleep.gif
costa o gramada de bani...si pana la urma e doar un scut, iar daca zici ca l-ai indreptat cat de cat cu ciocanul si nu-ti mai atinge nimic pe dedesupt, lasa-l asa ca nu are nimic.
*

Da, trebuie schimbat pentru ca la urmatoarea patanie asemenatoare nu-si mai face treaba si va fi mult mai rau.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 14:55
Forum Renault