Ati castigat un LOGAN
![]() ![]() ![]() |
Ati castigat un LOGAN
VladG |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|||
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Ar trebui aratat direct politiei SMS-ul asta.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
Numerele astea sunt din reteaua cosmote care nu ofera nici un bonus pentru minutele primite, dar ofera 500 de sms-uri in reteaua cosmote si banuiesc ca cei care ti-au trimis sms-ul nu au cui sa mai trimita sms-uri!
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
am primit si eu de genul asta i-am trimis un calduros "mori fgm" in varianta neprescurtata
![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
DA! Din pacate pun in continuare multi botu` la faze dastea...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(ANTIdacie @ 1 Oct 2007, 17:54) Numerele astea sunt din reteaua cosmote care nu ofera nici un bonus pentru minutele primite, dar ofera 500 de sms-uri in reteaua cosmote si banuiesc ca cei care ti-au trimis sms-ul nu au cui sa mai trimita sms-uri! Nu asta e scopul nici pe departe. Daca suni o sa-ti spuna sa trimiti pentru inceput 100 de coco in contul cutare pentru a putea ridica premiul. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
100 de coco???
Moama ce s-a ieftinit Loganu... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sau sa razuiesti 3 cartele si sa le tirmiti codurile...
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' culoarea poti sa ti-o alegi?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
io saptamina trecuta am cistigat la germanos un nokia 6234 si 300 epuroi. trebuia sa iau o carteluta de 10 dollars.ieftin , nu?
![]() |
--------------------
dacia
supernova
- mm 13 ral
2002 europa membru cooperant
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Eu ieri "am castigat" o plasma LG la o tombola facuta de o firma din Arad.
Eu am trecut de cateva ori prin Arad doar tranzit. Numai ca erau 3 numere de orange. This post has been edited by unEL: 2 Oct 2007, 05:34 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
- CT 31 ___
2008 Ambition Led & sound tuning.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Pentru probleme de genul asta suna la Relatii Clienti si spune-le problema...Si pe mine ma anuntasera ca am castigat nush ce si am sunat direct la relatii clienti... Mi-au spus ca au mai primit sesizari de genul asta si ca vor lua masurile de rigoare... A mai fost un topic pe tema asta...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
XanRO |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce am fost sunat de cineva cu numar privat care zicea ca am castigat 10000E daca le dau codul la o cartela de reinc de nu mai stiu cat am sunat imediat la Orange Rel Clienti.
Au zis ca nu pot sa depisteze cine a fost si le pare rau. Si asta din start, nu au stat sa faca nici o verificare, au zis ca nu au mijloacele tehnice sa depisteze nr. Dar in schimb mi-a sugerat sa fac plangere la Politie sa fie inregistrata acolo si daca se strang mai multe plangeri sa se inceapa ancheta. Adica ma ia pe mine de cetatean prost si mincinos, mai asteapta vo cativa sa confirme ca unii se tin de prostii. Si daca ei nu sunt in stare sa depisteze nr e in stare Politia? |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- B-XX-XXX
2006
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Eu ziceam de sms-uri... Unde se vede cine iti trimite mesajul... In cazul in care te streseaza cineva cu numar ascuns daca ai un telefon mai destept, poti sa il pui pe ignore... Daca te suna cineva ca disperatul, atunci se poate apela la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=918392
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
"Nu sunt in stare" inseamna ca nu fac chestia asta decat cu mandat de la politie / procuror. In centrala se vad toate numerele, si cele care suna, si cele care sunt apelate. Se vede si cat a durat apelul, daca a fost efectuat, etc. si se poate vedea si in ce zona e un numar de telefon daca il tii deschis. Imagineaza-ti, daca ar da astfel de info, cati ar suna la Rel Clienti sa intrebe: "D'amna, cine m-a sunat ca mi-a dat fara numar ..." sau "In ce zona se afla sotul meu, ca stiu ca e plecat in Spania, si mi-e frica sa nu vina pe neasteptate acasa...."
Sa iti mai spun ca - cu sau fara autorizatie - se poate asculta orice convorbire telefonica..... Dar cred ca majoritatea suntem prea putin importanti ca sa ni se asculte telefoanele. Nu e un basm, "Big Brother" vegheaza ![]() |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(XanRO @ 2 Oct 2007, 06:06) Dupa ce am fost sunat de cineva cu numar privat care zicea ca am castigat 10000E daca le dau codul la o cartela de reinc de nu mai stiu cat am sunat imediat la Orange Rel Clienti. Au zis ca nu pot sa depisteze cine a fost si le pare rau. Si asta din start, nu au stat sa faca nici o verificare, au zis ca nu au mijloacele tehnice sa depisteze nr. Dar in schimb mi-a sugerat sa fac plangere la Politie sa fie inregistrata acolo si daca se strang mai multe plangeri sa se inceapa ancheta. Adica ma ia pe mine de cetatean prost si mincinos, mai asteapta vo cativa sa confirme ca unii se tin de prostii. Si daca ei nu sunt in stare sa depisteze nr e in stare Politia? Au mijloacele necesare sa iti spuna cine te-a sunat,dar legal nu au voie sa faca asta fara ordin judecatoresc si chestii de genul asta. On Topic: Am primit si eu un sms asemanator tot de pe un 0767... ,i-am trimis si eu sms ca daca tot are chef de mistouri sa ma sune el si s-au potolit. ![]() This post has been edited by LC_TM: 2 Oct 2007, 08:33 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
2004/2005 Ambition 1.6MPI
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Oricum nici daca faci plangere la politie nu ajuta prea mult (de fapt deloc).
![]() Cred ca nici daca vi cu "nesimtitu" de urechi la politie nu-i fac nimic pana nu "cerceteaza" dosarul de uita de el -asa este POLITIA ROMANA, asa ca, daca numarul de telefon al individului se stie, cea mai buna varianta este topicul la care a trimis Alydor... ![]() Mie cand mi-a furat telefonul, a vorbit baiatu' vre-o juma' de ora pana am blocat cartela; am aflat cu ce numar a vorbit si am facut plangere la politie pt. ca numai la solicitatarea "organului" societatile de telefonie sunt obligate sa dea relatii despre identitatea utilizatorului (asta in masura in care detin o asemenea informatie). Credeti ca s-a deranjat "organul" sa-si faca "functia"...? ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sebybv @ 2 Oct 2007, 09:26) Sa iti mai spun ca - cu sau fara autorizatie - se poate asculta orice convorbire telefonica..... Dar cred ca majoritatea suntem prea putin importanti ca sa ni se asculte telefoanele. Nu e un basm, "Big Brother" vegheaza Informativ, se inregistreaza si se arhiveaza TOATE convorbirile pe o perioada de 5 ani...![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca "neputinta" lor se refera la faptul ca nr ar fi unul de cartela, deci nu au cum sa stie CINE este cel care o foloseste.
Numarul apare in clar, dar nu au cu cine sa-l asocieze... Iar de baut, dau la tot forumul, dar numai in seara zilei in care-mi va fi livrat Loganul castigat ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Nu conteaza daca e pe cartela pentru ca se pot localiza numerele cu precizie destul de buna daca utilizatorul e intr-un oras. As estima vreo 10-20m pe gsm...depinde de nr de antene din zona...
Deasemenea, ascunderea identitatii se face in ultimul msc prin care trece apelul (msc = centrala), deci operatorul tau stie de la cine ai primit apel cu numar ascuns chiar daca apelul vine din alta retea. QUOTE Informativ, se inregistreaza si se arhiveaza TOATE convorbirile pe o perioada de 5 ani... Auzisem ca vor sa reduca perioada la 6 luni...Nu s-a mai intamplat? |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
Si eu am castigat un Peugeot 407 Hdi de DOAR 16000 de euro si trebuia sa le trimit un cod de pe o cartele de DOAR 20 de euro (Super Ieftin nu???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Masura luata de mine a fost un mail cuprinzator cu toate detalile problemei la RELATII CU CLIENTII de la peugeot. In urma careia am primis sincere multumiri si cam atat. ![]() |
--------------------
dacia
logan
- is xx xxx
2007
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE Iar de baut, dau la tot forumul, dar numai in seara zilei in care-mi va fi livrat Loganul castigat wink.gif hai cu Loganuu ![]() |
--------------------
Dacia
1210
- N/A
1986 dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Nu stiu daca v-am mai spus, dar un prieten de-al meu "si-a luat-o" la o faza d-asta. A primit un telefon din partea "Orange Romania" in care i s-a spus ca a castigat 1.000 E, si tot ce trebuie sa faca e sa trimita codul a a 7 cartele reincarcabile.
Tembelu` a cumparat cartele si a trimis codurile ![]() Cand si-a dat seama ca a fost tepuit, a sunat la relatii clienti si i-a informat de chestiune. DUPA CARE... il suna din nou aia care l-au tepuit, si-i cer CNP-ul si... tembelul meu L-A SPUS ![]() ![]() ![]() Am ras de tembel o saptamana dupa faza asta. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu-mi faci si mie cunostinta cu prietenul tau? Ca as avea ceva idei si e clientul ideal...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mah, sper sa nu ai multe, ca vreau sa ma bag si eu macar la o tura ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Egoistilor
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Hai sa va mai zic o chestie: intrebat de mine cum dracu` de nu si-a dat si el seama ca astia de la Orange nu-ti cer chestii d-astea el raspunde (cam ca Nila din Morometii) "Pai de bah, vorbeau la fel ca aia de la Orange"
![]() Parca teparii erau tampiti sa zica "Buna ziua, suntem niste tepari si vrem sa ne incarcati si noua cartelele gratis" Va dati seama ca o saptamana dupa faza asta, de fiecare data cand il sunam ziceam "Buna ziua, suntem de la Orange Romania..." Nu va dau nr. lui de tel, ca-l lasati dracu` fara casa si fara masina ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Danilk |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 60 Joined: 2 March 06 ![]() |
Acelasi "castig" l-am primit si eu sambata dimineata de la nr. de telefon 0751499916, conditia era sa cumpar o cartele prepay de 24 euro. Cei de la Orange si Dacia Renault nu stiau nimic. Concluzie: teapa!
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji 1.4 8V
- BH-XX-DST
2007 MIO DIGIWALKER A 701
Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic. |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si a aparut castigul??????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 13:16 |