dezmembrari
![]() ![]() ![]() |
dezmembrari
adimaridum |
![]()
|
||
MEMBRU INDEPENDENT Group: Members Posts: 330 Joined: 25 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes
W123
1979/2400 D
- .......?? EX:Opel Ascona 1985
EX:Ford Transit 1985 EX:Mercedes 190 E si 230 TE EX:1300,1310,1400 Break,2X Solenza. FAN DACIA |
|||
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
mai este cineva interesat de asa ceva http://www.daciaclub.ro/Dezmembrari-LOGAN-t86845.html
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Tot pe unde sunt si alte masini dezmembrate. De exemplu iti pot spune ca am vazut 2 intr-un parc, la intrare in Cotorca parca, pe partea stanga cum vii dinspre Bucuresti. Satul este intre Buzau si Urziceni. Apoi la Maracineni langa Buzau, vecin cu dealerul dacia, era un parc cu o slz pe butuci. Putin mai sus spre Rm Sarat pana in Potarnichesti este tot pe stanga un parc cu un Logan trosnit. Asta se merita in cazul in care aveti drum sau daca il faceti expres nu cred ca se merita pentru orice nimic de piesa. Sper sa fie de folos cuiva cele indicate.
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
adimaridum |
![]()
|
MEMBRU INDEPENDENT Group: Members Posts: 330 Joined: 25 September 07 From: Bucuresti ![]() |
merci frate dar mai pe la Bucuresti daca sti m-ai ajuta mult
acum ceva timp am trecut pe la remat pe centura si intra o slz trosnita rau m-am intors a doua zi si nu mai aveau decat rotile si barile |
--------------------
Mercedes
W123
1979/2400 D
- .......?? EX:Opel Ascona 1985
EX:Ford Transit 1985 EX:Mercedes 190 E si 230 TE EX:1300,1310,1400 Break,2X Solenza. FAN DACIA |
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Uite si aci poate a mai ramas ceva de trebuinta http://www.daciaclub.ro/-VAND-Piese-Solenz...4-i-t51564.html
This post has been edited by CIPTUNING: 3 Oct 2007, 20:41 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
81mat |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 16 May 07 From: Iashinton ![]() |
la focsani parca era un golan,pe langa reprezentanta citroen
![]() |
--------------------
dacia
Dacia 1300 1970
1970
- IS70UAP Cocalar si Maimutoi cu Bmw...
|
|
TWK |
![]()
|
![]() Rider on the Storm Group: Members Posts: 190 Joined: 21 February 07 ![]() |
pe bd timisoara, nu mai tin minte exact unde, dar intre razoare si plaza, pe partea dreapta (venind dinspre razoare) este la un moment dat un service mare care are la strada o curte plina de masini trosnite pt dezmembrari. am vazut mai multe loganuri+alte masini straine.
|
--------------------
Logan
1.4
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:31 |