Pata ulei sub pedala de acceleratie
![]() ![]() ![]() |
Pata ulei sub pedala de acceleratie
sergiurus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 18 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Prestige
2007
- CJ
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.731 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
In zona aia poate doar antigel ar putea sa curga. Dar asta in lateralul pedalei spre consola. Deasupra pedalei nu are de unde sa curga nimic.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Gusta cu precautie din el si daca e dulce du-te sa-ti stranga dracu stie ce coliere or fi pe la calorifer, ar putea fi lichid de racire.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
O fi fost unsa pedala de acceleratie sa nu scartaie. Sau poate cablu de acceleratie o fi fost dat abundent cu ulei.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.731 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si sa curga chiar in halul asta ? Poate daca avea rezervor de ulei cuplat pentru ungere ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Acelasi lucru si la masina mea tot cam pe la o saptamana dupa ce am cumparat-o a aparut.....am sters pedala si nu mi-am facut griji...in mod sigur au pus mai mult ulei ca s a nu mai scartaie.....
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Sigur e uleiul care se prelinge de pe cablul de acceleratie.
Si la mine era o pata mica sub pedala iar pedala unsuroasa toata pe dedesubt. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
sigur-sigur. am fost eu la service si l-au uns din proprie initiativa, si a aparut pata (tot din proprie initiativa)
|
--------------------
-
-
-
|
|
alienalien2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 16 March 07 ![]() |
bine ca nu mai curge apa in interior, daca e ulei nu are cum sa rugineasca
![]() |
--------------------
dacia 1300
dacia 1300
1986
- cj 11 wtf
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...si eu am avut "o dara" de-asta de ulei prelinsa pe bratul pedalei de acceleratie.
...nimic deosebit sau iesit din comun, "la cald" se pare ca s-a intamplat treaba asta ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 15:36 |