DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> gti 58cp, ce stiti despre

mmi&g
post 4 Oct 2007, 17:15
Post #1

mmi&g

Group: Members
From: buc

va rog cine stie ceva despre cum se comporta pe sosea noa gti din 2000,care are doar 58 cp(43kw).viteza maxima.cum se simte la 120 ex.

--------------------
dacia nova gt 1999 gt - b 08 mmj
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ahyle_blue_eyes
post 4 Oct 2007, 21:21
Post #2

Membru autentic

From: IASI

cred ca e vorba de modelul gli care are motor de 1,4! 43 de kw sunt suficienti pt a merge lejer cu 120-130.......nu cred ca ai depasi 150 ! in rest un demaraj ceva asemanator berlinelor cu un consum ceva mai mic..........destul confort si manevrabilitate!

--------------------
Dacia Nova Gti 1999
+
mmi&g
post 5 Oct 2007, 20:36
Post #3

mmi&g

merci pt raspuns,doar ca in anunt(tocmai am facut nunta iar cu banii scosi vreau sa-mi iau o masina.la bugetu meu cred ca cea mai buna ar fi o nova si din cate am citit pe aici e mai buna cea pe injectie)scrie ca e nova gti 1600cc.o sa sun sa vad despre ce e vorba.
merci inca o data

--------------------
+
ahyle_blue_eyes
post 5 Oct 2007, 20:39
Post #4

Membru autentic

Probabil a calculat gresit din kw in cai putere!Nova gti are 72 cp.Yo sunt multumit de nova mea (injectie) numa ca era mai buna o super nova pt motorul si cutia de renault!Cat costa?(asa de curiozitate)

--------------------
Dacia Nova Gti 1999
+
Executron
post 5 Oct 2007, 20:48
Post #5

Membru fan UAP

From: Bucuresti

Casa de piatra! biggrin.gif

Poate vorbesc prostii, dar cu banii cu care iei o nova 98-2000 gti, nu mai bine iei o Dacia 1310(sau 1410 ma rog nu stiu cum s-a produs) Li din 2002-2003?

Consider o 1310 o varianta superioara pentru ca este mult mai mare in interior + portbagaj (la Nova e surprinzator de mic...) pentru cand o sa apara al treilea membru al familiei. smile.gif De asemenea este un model cu putine probleme, fiind arhitestat de-a lungul a 25 de ani. De asemenea este o masina mai noua, piese pret OK si disponibilitate mai mare decat la Nova si fiind pe injectie n-o sa te doara capul cu carburatorul.

Parerea mea. smile.gif

--------------------
VW Passat 1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic /// Dacia 1300 1974 Lux :)

"The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread."
+
ahyle_blue_eyes
post 5 Oct 2007, 20:54
Post #6

Membru autentic

Parerea ta!Insa cred ca nu se compara nova cu berlina!Confort superior si mai multa putere pt nova!Interiorul dacie berline e urat spre deosebire de interiorul gti din 2000(adica de Sn)....stai altfel in scaune o rulare mult mai confortabila pe drum accidentat......viteza mai mare,stabilitate mai mare,frana eficienta(disc dublu ventilat pe fata.......)si de ce nu un design exterior mult mai reusit decat cel al berlinei!Ai si volan reglabil!Parerea mea

--------------------
Dacia Nova Gti 1999
+
apollo
post 5 Oct 2007, 23:59
Post #7

Membru autentic

From: Focsani

sincer, eu mi-am luat nova pentru ca urasc coasca de 1300,1310,1400 etc.

nu le suport.cred ca timp de 20 tot le-am vazut si m-am saturat de ele.

plus , cum a zis si ahyle, interiorul zice totul.

cine a zis ca nu se gasesc piese de nova?se gasesc, daca stii unde sa le cauti.

--------------------
Ex - Dacia Nova GT 1.6 L 1997 - VN - ?? - ???
+
mmi&g
post 6 Oct 2007, 09:12
Post #8

mmi&g

Multumesc si la fel si tie(daca nu acum poate pt viitor)
Am avut 2 dacii 1310 pana acum.de curand am avut ocazia sa merg cu o nova si vreasu sati spun ca nu le poti compara.nova este net superioara atat ca performante(nu prea te mai chinui sa depasesti),sta altfel pe sosea,merge super lejer la 100-120(la 1310 motoru deja era supraturat chiar daca in talon are 140 )cat si ca aspect exterior si de ce nu interior(cu exceptia fetelor de usi care am inteles ca se pot schimba cu cele de sn)
Multumesc dar raman la ideea mea(la banii pe care ii am cca2300e cea mai buna e o nova)
Sper sa gasesc una buna
Aseara af facut proba la una si pe langa faptul ca vibra toata la 80 la ora(nu puteam sa stau pe o banda,oricum imi lasase 10mil di 65 pt asta fapt ce ma multumit)nu avea nici masina pe numele lui.mai si insista sa facem actele asa si sa nu o trec pe numele meu(bineanteles ca nu am acceptat)
O supernova pleaca de la 3000e pana pe la 4000e

--------------------
+
apollo
post 6 Oct 2007, 09:24
Post #9

Membru autentic

From: Focsani

avea unu om la mine o nova rosie cu injectie din 2000 cu hayon si interior de DSN, mai putin ceasurile si cerea pe ea 2000EURO negociabil.

Nova are si caseta mult mai usoara.cand iei un viraj, amortizotul pivoteaza intr-un rulment, ceea ce face sa invarti de volan mai usor.

is foarte multe de zis.

decat sa ii pui un set de fete de usi de SuperNova, mai bine le faci tu.

is 350RON toate cele 4 fete de usi de DSN in magazin

--------------------
Ex - Dacia Nova GT 1.6 L 1997 - VN - ?? - ???
+
mmi&g
post 7 Oct 2007, 13:22
Post #10

mmi&g

multumesc tuturor pt raspunsuri.
tocmai am cumparat un frumos exemplar de nova gt 99 rosie,super bine intretinuta(si bani pe masura 2300e)sunt foarte multumit deocamdata si sper sa nu am motive sami schimb parerea
are gaz,77000km merge super nu tre sai fac nimic(la 90 nu se aude motoru)
Abea stept sai fac consumu sunt f curios(are dublu corp iar vanzatoru a evitat raspunsu pe motiv ca e 15miilgaz ce conteaza cat consuma)
Sper sa va cer cat mai putin ajutoru pt reparatii biggrin.gif (adica sa nu fie nevoie)

--------------------
+
Executron
post 7 Oct 2007, 15:09
Post #11

Membru fan UAP

From: Bucuresti

Felicitari, sa o conduci sanatos.

Pretul mi se pare OK, nu e chilipir dar e corect.

Ca idee acum vreun an ma decisesem s-o dau, ca oricum nu prea o conduce nimeni si am pus-o pe autovit cu 2000Euro pret nenegociabil. Ei bine in 3 zile m-au sunat cred ca 15 oameni printre carii si unii care au zis ca daca motorul + cutia merg o iau pe loc laugh.gif. Masina are 57000 km din 98 si e in conditie OK.

Tind sa cred c-a fost prea mic pretu se m-au sunat atatia deci atunci cred c-ai facut o afecere buna smile.gif

--------------------
VW Passat 1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic /// Dacia 1300 1974 Lux :)

"The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread."
+
Virusake
post 7 Oct 2007, 16:32
Post #12

Membru

Asa mari sunt preturile?! Si eu care ma gandeam sa o dau pe a mea cu 1500 de euro. Bine ca nu m-a lasat sufletul s-o dau...

--------------------
Dacia Nova 1997 1.6
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 17:23
Forum Renault