DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ajutor!, Probleme cu condensul.

catavl
post 8 Oct 2007, 09:51
Post #1

membru

Group: Members
From: galati

am o problema uriasa si nu stiu cauza.Am pus pe sub mocheta masinii, folie de parchet(cum am vazut si eu pe aici) numai ca acum cand a venit toamna si dau caldura in masina am mocheta uda.Ce este si mai ciudat e ca este uda numai la pasagerul din stanga spate.O fi de la antifonul de dedesubt???sa o antifonez pe dedesubt?ea a avut antifon dupa caumparare (2002)dar acu nu stiu.

--------------------
dacia supernova 2002 confort
viata e prea scurta pt viteze mari..........
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 8 Oct 2007, 09:55
Post #2

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Probabil ca ai avut ceva ploi prin oras in ultimul timp si ti s-a scurs apa in zona.
Daca e la pasagerul spate, verifica usile (izolarea foliei interioare), scurgerile din praguri, izolarea portbagajului si a triplei spate (se scurge apa prin portbagaj si ajunge la picioarele pasagerului spate)

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
chucki
post 11 Oct 2007, 18:09
Post #3

Membru incepator

From: Bucuresti

aceeasi problema am avut-o si eu. vezi ca ai caloriferul spart . apa din calorifer se prelinge pe sub presurile din dreapta fata ,pe sub antifonul din fabrica si ajunge in spate. in curand o sa iti apara si un miros mai ciudat in masina , si o sa observi pierderi de antigel. schimba caloriferul.

--------------------
dacia supernova 2001 - b 37 swf
+
iuly89ct
post 11 Oct 2007, 23:07
Post #4

Membru cu masina...

From: Constanta

chucki te contrazic cum ca ar fi caloriferul de vina.el are umezeala in spate in partea stanga,daca era caloriferul se scurgea antigel in dreapta fata si in caz ca ar fi curs prea mult s-ar fi prelins si in spate,dar in partea dreapta.deci caloriferul se exclude.

--------------------
BMW 525d E60 2006
"Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
+
Bimbasa albert
post 21 Nov 2007, 08:38
Post #5

Membru incepator

rabatezi bancheta dai mocheta la o partesi vezi daca nu cumva semiaripa e varza la mine e o gaura cat pumnu nu e rupta din viu e rugina.cauta si in usa veriica daca ai folia de protecti deslipita cu siguranta ai apa altfef nu se explica condensul succes.

--------------------
Dacia super nova 2001 rapsodie - gj 60 bbb
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 19:42
Forum Renault