Zgomot ciudat, Nu stiu de unde vine
![]() ![]() ![]() |
Zgomot ciudat, Nu stiu de unde vine
deconectat |
![]()
|
||
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|||
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
verifica scutul, ecvacuarea, tobele sa nu fie ceva desprins sau indoit si sa atinga la anumite turatii cum spui... zic si eu...
|
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Nu cred ca e evacuarea pentru ca e un zgomot infundat, exact ca cel de planetara.
Am sa mai verific totusi inca o data evacuarea sa vad daca se misca ceva pe acolo. Eu am si toba intermediara sparta (exact unde se imbina teaza aia cu toba propriuzisa), dar nu se misca in zona aia si nu cred ca are legatura. Scutul pare a fi strans bine, dar am sa mai verific o data. This post has been edited by valentin.dumitran: 9 Oct 2007, 10:08 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Mai verifica sa fie si cutia filtrului de aer prinsa bine. Vezi ca tampoanele alea de cauciuc pe care sta se cam duc in timp.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
deconectat |
![]()
|
Cutia filtrului de aer e noua si prinsa bine.
Probabil problema era de la evacuare. Acum nu mai face decat foarte rar si se aude mult mai incet. Daca mai face si dupa ce schimb toba o sa vad de la ce ar mai putea fi. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:36 |