As dori o solutie de curatare a banchetelor
![]() ![]() ![]() |
As dori o solutie de curatare a banchetelor
rendiuc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
- b-01-xxx
|
|||
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rendiuc @ 9 Oct 2007, 09:24) Salut, Ma intereseaza sa imi impartasiti din experienta voastra o solutie de curarea a banchetelor. Posed o Solenza din 2004 de care am avut grija ca de ochii din cap ![]() prin huse, mai o cafea , mai un suc. As dori sa gasesc o metoda de a indeparta petele care au aparut astfel pe bancheta. In mod normal nu se vad ca am husele dar vreau sa o vand in curand si nu or sa dea bine petele acelea. Multumesc mult, salutare 1. nu ai postat unde trebuie, poate la cafenea era mai bine 2. incearca un biocarpet ![]() cu stima, cristi |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
De pe bancheta se da usor tapiteria jos; deci poti incerca metoda spalarii tapiteriei in... cada
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Vanish oxi action
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mafra
Am folosit si curata foarte bine. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Misto nume ...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
adimaridum |
![]()
|
MEMBRU INDEPENDENT Group: Members Posts: 330 Joined: 25 September 07 From: Bucuresti ![]() |
biocarpet chiar azi l-am folosit si eu si pot sa zic ca face minuni
![]() |
--------------------
Mercedes
W123
1979/2400 D
- .......?? EX:Opel Ascona 1985
EX:Ford Transit 1985 EX:Mercedes 190 E si 230 TE EX:1300,1310,1400 Break,2X Solenza. FAN DACIA |
|
Psych0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 5 October 07 ![]() |
da-i cu vanish ... sau cu biocarpet ... si cu multa rabdare ..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 13:02 |