modificari distante plutitor, putem pacali consumul?
![]() ![]() ![]() |
modificari distante plutitor, putem pacali consumul?
tzepesch |
![]()
|
||
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai ce are sula cu prefectura? Ala-ti inchide benzina sa nu ti se inunde carburatorul...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Nu are numai rolul de a inchide admisia benzinei.......Camera de nivel constant, adica unde e benzenu, immbogateste sau saraceste amestecul carburant.
E posibil sa fie bine cu aceast nivel sau.....dincontra, sa se supraincalzeasca motorul, sa consume mai mult, datorita saracirii amestecului carburant peste limita maxima. Experimenteaza!!! |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum il imbogateste? Din cauza greutatii?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Pui garnitura pe capac , il ti in pozitie verticala cu stutul de alimentare in sus . Iei o cala de 7 mm si o introduci intre plutitor si capacul cu garnitura . ( tigara , surubelnita . etc ) . Eu am avut si distanta mai mare de 7 mm si masina a mers bine . Dar pentru a nu avea probleme in sarcina respecta 7 mm . Cu cat distanta este mai mica , cu atat nivelul creste , rezultan si o crestere a consumului .
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca faci nivelul mai mic nu scade consumul, eventual da in nas. Conteaza ca nivelul sa fie peste nivelul jiclorului principal ca sa nu dea in nas, asa ca ori daca ai 5 mm ori 10 exact acelasi consul il vei avea, dar cu 10 scapi de riscul sa dea in nas.
autom, tu vorbesti de camera de amestec, nu de camera de nivel constant, sunt lucruri diferite. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
da, eu vb de camera cu plutitorul a nivelului constant
si cu toate astea nu-mi explic de ce o apuca datu in nas chiar dupa ce am modificat disanta aia de inchidere de la 6mm la 8... cea de deschidere e aceeasi, 13 This post has been edited by tzepesch: 12 Oct 2007, 08:51 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Exista o diferenta intre nivelele:
FIZIC din CNC si: cel al debusarii benzinei in difuzor cel maxim din putul emulsor cel maxim de debusare al imbogatotorului. Diferenta e data (delta H) de acel reglaj al nivelului in CNC. Nivel scazut (D>7mm), diferenta mare intre CNC si punctele amintite, acea presiune (ro*g*deltaH) creste, ca urmare si depresiunea din galerie/difuzor necesara invingerii ei creste. Curba de amestec se denatureaza, amestec sarac, functionare proasta. Invers, cu nivel crescut (D<7 mm) acea diferenta scade, amestec imbogatit... La un nivel tare mic, benzina nu va sta permanent peste jiclorul principal, putind apare si acele tremuraturi la relanti (va trage aer partial). |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
tzepesch |
![]()
|
ok, deci, pe scurt sa refac distantele ca la carte!!! 6 si 13... got it. merci
|
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
6 si 13 se refac la Carfil 32 IRM; la IRMA sau IRM2A, IRM2AM, etc, 7 si 13.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
tzepesch |
![]()
|
ok, 7 si 13
![]() 12 Oct 2007, 13:33: gata, facut. da do mne, merge cul acum.... This post has been edited by tzepesch: 12 Oct 2007, 13:33 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
nu ar fi mai bune alte jicloare pentru un consum mai mic ? desi din cate am experimentat eu faceam doar demaraj ai bun cu alte jicloare ( cu orificii mai mari ) dar si consum mai mare.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:41 |