Euro 2 sau Euro 3, dilema...
![]() ![]() ![]() |
Euro 2 sau Euro 3, dilema...
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
cauta pe
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
o iei din Romania gata inmatriculata la maxim 4000 euro.
In orice caz eu nu as lua asa ceva, e prea veche si o sa ai probleme garla, si o sa te coste, nu ca la Dacie. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Iei si in Romania intr-adevar, dar iei una omorata de romani, folosita pe drumurile astea "magnifice" de la noi. Aia cica are putin peste 100 de mii km, probabil ca e manarita normal, dar cat sa aiba, 200k mai mult nu cred. In plus arata foarte bine, si n-as lua-o sa merg cu ea 30 de ani ca cu Dacia, probabil ca-n doi ani m-as debarasa de ea, mai ales daca ar avea probleme.
Prea veche nu mi se pare, pretul e chiar ok pentru ce ofera. Tot nu m-ati lamurit daca TDI-ul ala de-l punea VW in 1997 respecta doar Euro 2 sau prin vreo minune respecta Euro 3... Oricum momentan n-am banii necesari, dar in viitor e posibil sa dispun de niste bani din cer, vinde bunica-mea niste pamant si imparte banii nepotilor. ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
altceva n-ai ce
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Si clasa mica, pan' la urma noua sa fie...
![]() Intre timp pentru ca voi nu m-ati ajutat cu un raspuns si ati venit doar cu critici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am visat si eu frumos cateva zile. Apropos, in banii astia, sau sa zicem hai vreo 4000 de euro gasesc vreo masina Euro 3 decenta afara? Vazusem niste Astra Classic Caravan in banii astia, dar alea chiar ca mi s-au parut suspect de ieftine... ![]() L.E.: Asta nu e suspect de ieftina? ![]() ![]() L.E. 2: Uite pe ce vor unii 1100 de euro. ![]() This post has been edited by Merced: 13 Oct 2007, 21:37 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
aia la 3000 euro o fi cu predare de leasing sau rate iar dacia aia la 1100 euro poate fi de colectie...din poze pare super ingrijita
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Merced |
![]()
|
Daca a stat pe la nemti in garaje ma gandesc ca e destul de ingrijita.
![]() Repet intrebarea, pentru cunoscatori/posesori/fosti posesori, TDI-ul de pe Passatul din 1997 este Euro 2 sau Euro 3. Apropo de masina aia, daca gasesc una inmatriculata pe aici, facuta zob, merge recarosare? ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady85btz |
![]()
|
vad ca te agiti dar banii in ai?
![]() apoi mai ai: + drumu pana acolo + toate cheltuielile + toate bataile de cap = renunta! |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
Merced |
![]()
|
Hai ma, aia e partea a doua, am niste rude pe acolo, rezolv usor, iar cu banii rezolv si asta, oricum e nevoie in familie de inca o masina pe care sa-ti pui baza, nu batranica pe care doar eu o exploatez cu succes.
![]() Cum e cu motoru'? Ce va place sa ocoliti un raspuns... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Poate sa nu fie nici euro2.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu asta l-ai dat gata
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Merced |
![]()
|
Ma indoiesc. Totusi e VW si in 1997 trebuiau sa respecte macar Euro 2. Oricum daca nu e 3 poate sa fie si non-Euro ca devine mult prea scump...
Apropos, asta tre sa fie Euro 3 nu? Dar probabil are facuti o carca de kilometri pana acum, daca nici macar n-au fost trecuti pe site... This post has been edited by Merced: 14 Oct 2007, 00:12 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
drumul pana in DE si inapoi cu masina te costa ~ 500 de E passatul respectiv are Euro 2 ,astra de mai sus e masina de firma 100%
daca chiar esti interesat cauta pe mobile.de e oferta mai diversificata PS majoritatea preturilor sunt fara tva |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Merced |
![]()
|
Ce sa zic, pe mobile.de e atat de diversificata ca ma pierd in ele.
![]() Astra aia era clar ca e folosita la greu, nici nu m-as fi bagat la asa ceva, prea ieftin pentru o masina care ar trebui sa faca mai mult. ![]() This post has been edited by Merced: 14 Oct 2007, 01:10 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
Mergi in Bulgaria ca-i mai aproape si gasesti masini pe alese la preturi foarte mici.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Van Ghelie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 December 06 ![]() |
Bora din link-ul de mai sus (cea la 3000 de euro) nu e predare de leasing. Cel putin in anunt nu este specificat nimic.
Inmatriculata in decembrie 2003, putere si kilometraj cred ca pot fi deduse ![]() Suna prea bine ca sa fie adevarat. Cu siguranta, fiind fabricat in 2003 respecta norma de poluare euro 3. |
-------------------- |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.641 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aia din 97 e euro 2. Ceadin 2003 e euro 3, insa poate fi foarte bine o teapa de genul "domle, pana ai ajuns matale aici am vandut-o, dar mai avem ceva frumos sa-ti aratam......" Baietii stiu sa-si atraga clientiii in parc, si acolo se chinuie ei sa nu plece omul fara masina. Astra e la vanzare din mai!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
in general ce e la pret mic e de mult amanetat de samsari
![]() ![]() passatu ala e euro 2 in jur de 2500 euro taxe ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Van Ghelie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 December 06 ![]() |
Mai degraba Dacia aia la 1100 de euro si-ar face banii daca ar avea kilometrii reali. Asa din poze arata super bine. La taxe insa nici nu indraznesc sa ma gandesc.
|
-------------------- |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Euro 2 era obligatoriu pentru toti fabricantii germani incepand cu 1 ianuarie 1996.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
samsar poate sa fie oricine nu e f greu
stai si pierzi o saptamana pe mobile.de si urmaresti toate anunturile si cand a aparut o superoferta (mare atentie sa fie pret cu tva) sunati si o rezervati ,apoi luati avion + taxi pana la autohaus (de preferat masina sa fie din stuttgart sau koln sau prin imprejurimi ca sa nu coste mult taxi( biletul de avion costa 70 de E ) nu va lasati speriati de limba germana ,majoritatea dealerilor stiu engleza,romana,poloneza etc.limbi d'astea internationale |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Merced |
![]()
|
Asta chiar o fi Euro 4 cum zice in anunt? Daca e asa inmatricularea costa 291 de euro, ceea ce mi se pare foarte ok.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
2000...nu prea cred ca e euro 4.
Passat-ul ala e euro 2 categoric, dovada si faptul ca inainte de aderare nu aducea nimeni versiunea aia, pentru ca nu putea sa o inmatriculeze (trebuia minim euro 3). |
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
Vreo sansa ca de la anu' sa scada taxa de prima inmatriculare?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
B30KDT |
![]()
|
nu vad unde zice ca 306-le e Euro4 in schimb am observat ca e de la privat(persoana fizica)
cauta de la autohaus sa cumperi ,nu mai alergi dupa acte,in 1 h sunt gata si poti sa te intorciu in tara |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
306 ala e euro 3 vezi ca nemtii au in acte alt mod de a clasifica masinile dupa norma de poluare.D3 la ei e euro 2 D4 e euro 3 s.am.d.Cat despre "amabilii" care-ti dau sfaturi pesimiste,lasa-i ca ei nu o vazut Germania decat in poze.Benzina din Germania pana a aici face max. 150 E, in Germania Austria si Ungaria nu platesti taxe de autostrada (doar vignieta care cost cam 30 E pt toate 3 tarile).La vama nu ai nici un fel de problema.Numerele provizorii le cumperi acolo ca pe tigari,costa in jur de 100-150 E pe 30 zile.Poti sa iei si de la particulari,ai macar avantajul ca macar cunosti istoria masinii asa.Actele se fac extrem de usor,eu mi-am inmatriculat masina in Spania pe numele meu in 15 min.Avantajul mare sa aduci masini de acolo e ca la ei drumurile arata ca-n palma,au asfaltat nemtii si austrieci inclusiv prin padure,uleiurile sunt foarte bune si strainii nu-si repara masinile in garaj sau pe marginea drumului.Poti,pt linistea ta,dupa ce iti cumperi masina sa mergi la o revizie la un service de-al lor.Preturile sunt decente si macar stii ca te poti baza pe masina.Un exemplu,eu mi-am cumparat acum 3 saptamani o masina din Spania,dupa ce am facut actele am mers la un service si am cerut o verificare a masinii.Mi-au verificat franele ,directia,eventualele jocuri,mi-au shimbat uleiul,filtrul de ulei,filtrul de benzina si bujiile.Nu a fost un moft,urma sa fac 2500 km cu masina si nu vroiam sa am probleme.Pt faptul ca am cumparat cauciucurile de la ei(Firestone 175/70/13 cu 28 E bucata) revizia la directie ,echilibrarea rotilor si revizia franelor a fost gratuita.In general neamtul nu te trage in piept cand iti vinde o masina,te trag in piept tot romanii sau turcii care au parcuri auto.Tipa de la care am luat masina a venit la mine cu un maldar de facturi,am tot istoricul masinii ,toate reparatiile suferite de ea din 2001 pana acuma.Daca gasesti pe mobile.de ceva serios si (exclus la turci sau la vorbitorii de romana)poti sa suni si sa ti-o rezervi,fii sigur ca omul te asteapta.Multa bafta in cautare.
|
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 13 Oct 2007, 19:38) o iei din Romania gata inmatriculata la maxim 4000 euro. In orice caz eu nu as lua asa ceva, e prea veche si o sa ai probleme garla, si o sa te coste, nu ca la Dacie. de unde mentalitatea asta a romanului cu probleme la masini straine nu stiu ![]() sa fim seriosi , dacia ta e din 1996 nu ? ai probleme garla cu ea ? NU. si ai 140k sau cat ziceai. si e dacie,chiar compari dacia cu vw la fiabilitate? ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Vezi ca Passatul ala e troznit in usa de la sofer, se vede diferenta de vopsea. Si este euro 2, deci nu merita achizitia.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(sefu_alx @ 14 Oct 2007, 21:57) de unde mentalitatea asta a romanului cu probleme la masini straine nu stiu ![]() sa fim seriosi , dacia ta e din 1996 nu ? ai probleme garla cu ea ? NU. si ai 140k sau cat ziceai. si e dacie,chiar compari dacia cu vw la fiabilitate? ![]() pot sa jur ca n'ai avut masina veche straina niciodata, vorbesti din povesti. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 18:13 |