dacia mea
![]() ![]() ![]() |
dacia mea
catalin_19 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super-Nova
Dacia Super-Nova
2001 Confort
- TR-04-BHT
|
|||
iuly89ct |
![]()
|
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
il golesti pe cel existent si pui altul nou:)dar nu stiu de unde sa-ti zic sa-i dai drumul la cel pe care il ai.stiu doar ca dupa ce il pui pe cel nou trebuie sa ii faci o mica aerisire,sa nu ai aer pe instalatie.si mai stiu ca iti trebuie 1L de antigel si 2 litri de apa speciala pt antigel ca sa-l diluezi(nu stiu cum se numeste).
|
--------------------
BMW
525d E60
2006 "Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
pocoraza_tl |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 October 07 ![]() |
salut,
e prima oara cand am vazut acest "chat" si m-am gandit sa cer ceva sfaturi; in fapt: am un logan din 2004 cu vreo 39000 km, si au inceput sa apara probleme, astfel ca vreau sai fac o revizie.....in ce consta actiunea ? vreau sa schimb placutele,uleiul,filtre, etc, dar nu asta e problema ....... 1. la pozitia mansalier scoate un zgomot ciudat asemanator cu vibratiile de atingere a scutului cu teava de esapament, 2. la denivelari se aude pe spate un zgomot infundat de metal pe metal, 3. pe macadam trepideaza urit botul masinii. ideea e ca am programat-o pt. service dar ma ingrozesc preturile pieselor. de ce am postat? sa-mi dati o idee la ce ma asteapta............ multumesc anticipat ![]() |
--------------------
logan
laureat
2004 1.4
- TL-14-YUL
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
Sunt sigur ca gaseai la postul dedicat dacia logan
19 Oct 2007, 11:18: http://www.daciaclub.ro/Dacia-Logan-f44.html This post has been edited by Iuliutz: 19 Oct 2007, 10:18 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:45 |