Soferii imprudenti, "taxati" de camerele video, în număr de 30 instalate în sectorul 3, București
![]() ![]() ![]() |
Soferii imprudenti, "taxati" de camerele video, în număr de 30 instalate în sectorul 3, București
DFA |
![]()
|
||
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
||
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
frumso comunicatul, insa eu vreau sa stiu ce masuri se iau, in afara de ridicat masini in zile cu soare.
Eu n-am auzit de amenzi date in Piata Salajan, insa le astept cu infrigurare pe cele care le vor da infractorilor auto de la Baba Novac, unde la fiecare 2 semafoare trece cate unul pe rosu, sfidand pe restul... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Stai liniștit ... nu o să vezi prea curând nici amenzi nici intervenții ... se mizează doar pe frică deocamdată ... la Dristor cel puțin e ca și cum nici nu ar fi camere ... nu se iau măsuri nici pentru trecere pe roșu ... nici pentru parcare ... nici pentru blocaje ...
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Aia de pe stalp de pe Camil Ressu cu Liviu Rebreanu n-am vazut-o niciodata sa se miste sau in alta pozitie. Personal cred ca nici nu merge...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
andr3y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 May 07 ![]() |
astia in loc sa faca altceva cu banii,ei cumpara camere pe banii nostrii ... nen*****tii .....
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 / luxe privilege
- b 89 RUN
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
e foarte bine ca cumpara camere, insa idiotzii de politai nu sunt in stare sa aplice legea. mai nou am vazut ca se trece pe rosu sub ochii politistului iar in majoritatea cazurilor ala se uita ca vita la conducatorul auto care incalca legea...
|
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
alta camera situata la piata presei libere in centrul rondului
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Dead666Ghost |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 15 October 07 ![]() |
aia de la academie .. e cu radar si e functionala .. imi sare detectoru imediat cum trece unu mai tare p-acolo ..
![]() |
--------------------
nu am
vandut
2013
|
|
stefanflorin77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 1 June 04 From: Bucuresti ![]() |
sa vezi ce se fluidizeaza traficul cand dau astia drumul la camere:))
camerele vor rezolva si problema parcarilor si a proastei vizibilitati a refugiilor,trecerilor de pietoni,etc? daca pe langa ele ar aparea si interesul celor platiti cu bani multi ca sa-si faca treaba si anume: ridicarea canalelor la nivelul asfaltului,semnalizari corespunzatoare ale obstacolelor si agenti mai multi in intersectiile cu blocaje sigur,precum si parcari noi in cartierele muncitoresti atunci sigur am spune ca incepem sa circulam intr-un oras..dar pe cand acea zi? ziua in care agentul nu va mai scrie in PV ca ti-ai rupt masina ,,datorita neadaptarii vitezei la starea carosabilului si a conditiilor de drum,, ci ca datorita proastei conceptii unei intersectii,,refugiu sau lucrari nesemnalizate corect si vina nu iti apartine tie ca sofer cu ochii impatriti in evitarea gropilor si a tuturor surprizelor de pe sosele care ne sunt servite la tava de autoritati incompetente si dezinteresate de combaterea cauzelor..efectul conteaza: amenda..cauza poate sa ramana..nenoroceste oameni dar aduce profit la buget. scuze de off topic:) |
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
- B.. SOFERIA E MAI TARFA DECAT VIATA..!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 16:16 |