DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Soferii imprudenti, "taxati" de camerele video, în număr de 30 instalate în sectorul 3, București

DFA
post 19 Oct 2007, 08:32
Post #1

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

Soferii imprudenti, "taxati" de camerele video

Joi 18 Octombrie 2007

» Nu mai putin de 30 de camere video ii vor prinde "la cotitura" pe soferii care circula imprudent sau parcheaza ilegal pe raza sectorului 3.

» Din cele 30 de camere, 16 au fost deja montate de administratia locala in luna martie a acestui an, rezultatele fiind analizate in timp real.

Pentru a spori raza de actiune si interventie, Primaria Sectorului 3 a decis sa suplimenteze numarul camerelor video cu inca 14. Jumatate din aparatele de supraveghere vor fi amplasate in
intersectiile din sector, iar restul pe terasele unor blocuri. Punctele luate in calcul pentru montarea camerelor sunt: str. Liviu Rebreanu, bl. 49; str. Baba Novac-Campia Libertatii; intersectiile Bd. Chisinau-Bd. Basarabia; Bd. Basarabia-Bd. Nicolae Grigorescu;

Rezultate analizate in timp real
Sistemul de monitorizare functioneaza cu ajutorul unor camere de luat vederi, interconectate cu echipa-mente de comunicatie care aduc fluxurile video la un dispecerat al Politiei Comunitare. Aici au loc monitorizarea, inregistrarea si procesarea imaginilor. Aceleasi fluxuri video sunt receptionate in timp real si de Brigada de Politie Rutiera Bucuresti, la dispeceratul sau, printr-o conexiune pe fibra optica directa cu sediul Primariei Sectorului 3. Rezultatele sunt analizate in timp real si pot declansa actiuni ale Politiei Comunitare, Primariei sau Brigazii de Politie Rutiera.
La randul lor, camerele de luat vederi sunt special proiectate pentru monitorizarea unor arii extinse, municipale sau chiar regionale si au implementate tehnologii speciale pentru asigurarea comunicatiilor. Camerele comunica, in principal, prin tehnologii performante wireless (radio), iar fluxurile video din punctele standard sunt centralizate in unele noduri mai importante.

INITIATIVA

» Monitorizare permanenta

Din luna martie a acestui an, intersectiile din sectorul 3 sunt monitorizate permanent cu 16 camere video. Noua dintre ele sunt amplasate pe terasele unor blocuri, sapte pe stalpi, iar o camera video se afla in incinta Pietei Salajan.

Sursa: Romania Libera

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlexC
post 19 Oct 2007, 09:59
Post #2

Vrum Vruuum

Group: Members
From: Bucuresti

frumso comunicatul, insa eu vreau sa stiu ce masuri se iau, in afara de ridicat masini in zile cu soare.

Eu n-am auzit de amenzi date in Piata Salajan, insa le astept cu infrigurare pe cele care le vor da infractorilor auto de la Baba Novac, unde la fiecare 2 semafoare trece cate unul pe rosu, sfidand pe restul...

--------------------
Renault Laguna III Privilege 2.0dci CVA 150CP
Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
+
Adrian78
post 19 Oct 2007, 10:32
Post #3

Membru autentic

Stai liniștit ... nu o să vezi prea curând nici amenzi nici intervenții ... se mizează doar pe frică deocamdată ... la Dristor cel puțin e ca și cum nici nu ar fi camere ... nu se iau măsuri nici pentru trecere pe roșu ... nici pentru parcare ... nici pentru blocaje ...

--------------------
Logan Laureate 1.6 gri perla
"Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
+
ovidiusoft
post 19 Oct 2007, 22:42
Post #4

Membru de sub patura

Aia de pe stalp de pe Camil Ressu cu Liviu Rebreanu n-am vazut-o niciodata sa se miste sau in alta pozitie. Personal cred ca nici nu merge...

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
andr3y
post 19 Oct 2007, 23:17
Post #5

Membru autentic

astia in loc sa faca altceva cu banii,ei cumpara camere pe banii nostrii ... nen*****tii .....

--------------------
Renault Megane 2.2 2007 / luxe privilege - b 89 RUN
+
Bogdan_F
post 20 Oct 2007, 09:02
Post #6

Membru autentic

e foarte bine ca cumpara camere, insa idiotzii de politai nu sunt in stare sa aplice legea. mai nou am vazut ca se trece pe rosu sub ochii politistului iar in majoritatea cazurilor ala se uita ca vita la conducatorul auto care incalca legea...

--------------------
Ford Fiesta 1.4 TDCi 2006
+
CriSTI68
post 20 Oct 2007, 11:43
Post #7

Membru Valvos

alta camera situata la piata presei libere in centrul rondului icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
Dead666Ghost
post 22 Oct 2007, 00:11
Post #8

Membru incepator

aia de la academie .. e cu radar si e functionala .. imi sare detectoru imediat cum trece unu mai tare p-acolo .. wink.gif

--------------------
nu am vandut 2013
+
stefanflorin77
post 22 Oct 2007, 20:49
Post #9

Membru

sa vezi ce se fluidizeaza traficul cand dau astia drumul la camere:))
camerele vor rezolva si problema parcarilor si a proastei vizibilitati a refugiilor,trecerilor de pietoni,etc?
daca pe langa ele ar aparea si interesul celor platiti cu bani multi ca sa-si faca treaba si anume: ridicarea canalelor la nivelul asfaltului,semnalizari corespunzatoare ale obstacolelor si agenti mai multi in intersectiile cu blocaje sigur,precum si parcari noi in cartierele muncitoresti atunci sigur am spune ca incepem sa circulam intr-un oras..dar pe cand acea zi?
ziua in care agentul nu va mai scrie in PV ca ti-ai rupt masina ,,datorita neadaptarii vitezei la starea carosabilului si a conditiilor de drum,, ci ca datorita proastei conceptii unei intersectii,,refugiu sau lucrari nesemnalizate corect si vina nu iti apartine tie ca sofer cu ochii impatriti in evitarea gropilor si a tuturor surprizelor de pe sosele care ne sunt servite la tava de autoritati incompetente si dezinteresate de combaterea cauzelor..efectul conteaza: amenda..cauza poate sa ramana..nenoroceste oameni dar aduce profit la buget.
scuze de off topic:)

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA - B..
SOFERIA E MAI TARFA DECAT VIATA..!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 16:16
Forum Renault