piese comune Nova-supernova-solenza?, amortizoare/discuri
![]() ![]() ![]() |
piese comune Nova-supernova-solenza?, amortizoare/discuri
marcalogul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 19 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
logan
laureate 1.5 dci
2006
- b 52 cfj
|
|||
costinel_sandu |
![]()
|
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
Amortizoarele de SLZ sunt mai moi fata de cele de pe DSN, deci nu sunt la fel. (search pe forum si o sa afli ca unele sunt pe gaz si altele pe ulei) dar sunt compatibile in sensul ca se pot monta cele de SLZ pe DSN si invers. Din cate stiu la amortizoare spate de nova difera prinderea de jos fata de cele de pe DSN.
Discurile de frana cred ca sunt identice la DSN si nova. La SLZ s-au montat si discuri pline fata de DSN care avea discuri ventilate dar din cate stiu sunt si SLZ cu discuri ventilate care probabil sunt identice cu cele de DSN. Difera suruburile de prindere (inbus sau surubelnita) ale discurilor la DSN fata de SLZ. |
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|
marcalogul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 19 February 07 ![]() |
merci frumos de raspuns...am observat ca sunt 2 tipuri (gaz vs ulei). din cate stiu sunt mai bune cele pe gaz. am sa incerc sa ma conving la un service daca sunt sau nu diferente intre nova/sn si slz...oricum, sunt diferente de pret.
|
--------------------
logan
laureate 1.5 dci
2006
- b 52 cfj
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:18 |