Cote axa came, cine stie ????
![]() ![]() ![]() |
Cote axa came, cine stie ????
alinushy |
![]()
|
||
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Camele pr-zise sunt uzate abia atunci cand sunt ciupite.
Ceea ce intereseaza sunt palierele. Ma uit dupa diametrul nominal al palierului si daca gasesc ceva revin. autoturism10_1_.85.JPG ( Size: 19.18k ) Number of downloads: 69 Deci la masuratoare cu micrometrul, minim 37,93 mm. Asta presupunand ca lagarele din bloc sunt perfecte. Se masoara si alea cu comparator de alezaje. This post has been edited by Muttley: 24 Oct 2007, 11:33 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Muttley, am vazut eu arbore cu came neciupite care pierduse 1 mm din inaltimea de ridicare a supapei!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
Thnks
![]() acu sa ma apuc de masurat |
--------------------
Audi
A4
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
alinushy, poate ar trebui sa iei in calcul si observatia lui einstein...
QUOTE(einstein1984 @ 24 Oct 2007, 13:03) Muttley, am vazut eu arbore cu came neciupite care pierduse 1 mm din inaltimea de ridicare a supapei! ...desi ma gandesc ca la o eroziune atat de severa a camei, palierele ar trebui sa fie muci. Asta avand in vedere si faptul ca acea cupla tachet-cama este lubrifiata din abundenta... Oricum, ca sa fii linistit, du-te cu un subler in magazin si masoara inaltimea maxima a unei came. Compar-o cu ce ai tu dup-aia. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
Am scris clar ca-i trebe micrometru.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
alinushy |
![]()
|
am si micrometru si subler (de imprumutat
![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:07 |