[CUMPAR] Geam proiector Logan, Proiector Logan
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Geam proiector Logan, Proiector Logan
blackeagle |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B-45-EBJ
|
|||
blackeagle |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B-45-EBJ
|
|
Ruxi |
![]()
|
![]() Ruxi Group: Members Posts: 85 Joined: 17 March 06 From: bv ![]() |
salut,
si eu am avut aceeasi problema... 1) poti cauta pereche de proiectoare aici la BURSA, unde sunt mai ieftine, in oras este 250 lei unul... 2) geam separat nu se gaseste uite solutia mea: scoti geamul (greu deoarece este lipit cu silicon), cumperi un set de proiectoare din piata (verifica sa se potriveasca la diametru cu geamul) - exista niste chinezarii cica exact pentru Logan dezlipesti geamul de pe proiectorul cumparat si il lipesti cu silicon de acvarii (eu cred ca este cel mai bun in timp si ca rezistenta-pretul este asemanator cu cel obisnuit) Numai bine, Ruxi PS: La scoaterea geamului poti taia siliconul cu o lama de barbierit... intra exact intre geam si proiector si merge mai repede VEZI LA DEGETE! ![]() This post has been edited by Ruxi: 28 Oct 2007, 14:28 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- bv 99-xxx
|
|
blackeagle |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B-45-EBJ
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
am io un proiector Valeo in buna stare i folosit putin. Da un P.M cat oferi pe el si ne intelegem:)))
|
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:55 |