Am pierdut capacul de la calculatorul Supernova, Capac
![]() ![]() ![]() |
Am pierdut capacul de la calculatorul Supernova, Capac
Iuliutz |
![]()
|
||
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_4312.JPG ( Size: 7.39k ) Number of downloads: 651 |
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|||
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
![]() Multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
costin_bad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar, nu s-au adus in magazine, tot asa mi-au spus si mie la C.N.C. Dacia din Mihai Bravu. E prost ca e un material care se usuca, putrezeste. Pare a fi o ebonita subtire. Eu l-am bandajat cu o banda adeziva, peste tot, arata ca o mumie egipteana. Deocamdata tine, are un an.
|
--------------------
suzuki
sx4 glx
2009
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
Si l-am bandajat dar cand am fost la mare l-am pierdut undeva pe drum. De gasit nu cred ca o sa gasesc......poate ......ma gandeam eu sa ma duc la aia care fac din plasticuri piscine, banci, hinte, etc. ca poate ma ajuta ei. Dar deocamdata am pus o punga si am lipit-o cu banda.
@urs- iti platesc drepturi. Ce era sa fac daca al meu nu mai este....la ce sa fi facut poza? |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
Scuze Iuliutz, am incercat sa fac o gluma, iarta-ma daca am deranjat....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
Iuliutz |
![]()
|
Nu ai deranjat, stai linistit ca nu sunt suparacios.
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi s-a spart capacu` ala, am intrebat in Autovit de el, si au zis ca ar costa in jur de 12 milioane capacu+calculator+cablaraie, ca el separat n use gaseste. Foarte tareee!!
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
raducutu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 15 February 08 ![]() |
sal baieti,am si eu aceiasi problema ca voi cu capacul,ce ziceti putem sal confectionam noi din ceva?ca doar romanu este inventiv,zicea cineva de nustiu ce fibra?
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
|
|
Fishy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Exact, incercati de la dezmembrari.
|
--------------------
Dacia
SuperNova Rapsoide
2001
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
da cum ati reusit sa il spargeti? s-au nu atistiut sa scoateti mufa de la calculator ...
![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
danut81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
Aruncati aici o privire.Masina este a userului "gianyp".
Attached thumbnail(s) index.jpg ( Size: 166.6k ) Number of downloads: 385 |
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 13:59 |