Inadmisibil, punctul de vedere al moderatorului=subiectiv
![]() ![]() ![]() |
Inadmisibil, punctul de vedere al moderatorului=subiectiv
BAB |
![]()
|
||
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Domnule BAB, nu sunteti nici primul si nici ultimul user frustrat de BAN-ul pe care l-a primit.
Va dau acceptul meu ca sa postati in acest topic toata discutia avuta pe mesageria privata. Chiar va rog sa afisati discutia completa, fara corecturi sau/si stersaturi. Daca tot vreti sa ne spalam rufele in public, hai macar sa o facem complet. 30 Oct 2007, 20:46: Si ca sa nu imi las actiunea "neacoperita" de regulament, eu invoc punctul 8a: "Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe forum. In acest caz masurile care se vor lua vor viza intotdeauna bunul simt si buna functionare a forumurilor." This post has been edited by Liviu: 30 Oct 2007, 19:46 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
De ce crezi ca Liviu face asa cum spui tu "Consider inadmisibil ca Liviu sa modereze dupa punctul sau de vedere propriu si subiectiv" ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@BAB: faceti va rog rost de o poza cu "moaca" moderatorului Liviu, lipiti-o de o tinta de darts si dati cu sageti in ea ca sa va mai racoriti
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
domnule BAB, sanctiunea grupului respectiv este o urmare a REPORT-ului dat de mine pe topicul "Care soferi va enerveaza cel mai tare?" de la Cafenea.
nu mai tin minte daca in "inclestarea" de acolo ati fost prins si dvs. ca victima colaterala sau ca participant direct, insa cunoscand obiectivitatea de care care a dat dovada mereu Liviu in tratarea conflictelor, inclin sa cred ca a avut motive suficiente pentru a va sanctiona... cred ca ca problema trebuie lamurita cu el, cu calm si responsabilitate fata de cele scrise atat public cat si in mesageria privata! poate ar trebui clarificat totusi motivul pentru care a primit sanctiunea... adica concret pentru ce, ca sa nu mai existe discutii inutile P.S. de obicei nu intervin in aceste discutii... am facut-o pentru ca, consultand istoricul mesajelor postate de BAB, nu mi s-a parut a fi un membru cu deviatii de comportament pe forum, defulari adolescentine sau pus pe harță... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Aha, deci AL ne-a bagat in bataia armei!
![]() BAB, a fost acolo doar o victima colaterala. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
A la guerre, c'est comme à la guerre
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Oricum, daca mi-e permis sa-mi dau si eu cu parerea, sanctiunea a fost eficienta... deocamdata...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Daca tot ati postat pe aici, domnilor moderatori, AL si KLAUS, va rog sa-i explicati "moderatorului" LIVIU care este explicatia cuvantului "balacareala". Acesta este termenul folosit de respectivul...
@cmandrei: in urma solicitarii de explicatii, mi s-a comunicat ca din punctul sau de vedere, sunt vinovat. @adip: Nu, multumesc, va recomand sa utilizati dumneavoastra aceste metode pentru racorire. @AL: va multumesc din suflet pentru increderea totala in legendara obiectivitate a "moderatorului" LIVIU. @:KLAUS: sa inteleg faptul ca acest forum este teatrul de operatii al vreunui razboi? @xcss: se pare ca oricui ii este permis sa-si "dea cu parerea", chiar daca nu prea are nimic comun cu problema Concluzia este ca in zicala: "corb la corb, nu-si scoate ochiul". Va multumesc din suflet, la toti, pentru lamuririle acordate. Va doresc sa auziti numai de bine! |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by l@u: 3 Nov 2007, 19:09 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
BAB |
![]()
|
Vai, cata gingasie.... Propun sa se inchida topicul.
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Eu ma refeream strict la mine. Orice alta interpretare data postului meu ii apartine exclusiv celui care o face.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Deci ne-am lamurit .. eu sunt un moderator subiectiv care da pedepse dupa cum il taie capul .. OK. Asta s-a stabilt.
Cui nu ii convine aceasta situatie este rugat sa ceara adminilor acestui site sa imi ridice drepturile de moderare ! Topic CLOSED ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:20 |