mama lui de cablu, unde-i ??
![]() ![]() ![]() |
mama lui de cablu, unde-i ??
Paca |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|||
ceaki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 7 January 07 From: cluj-napoca ![]() |
ce culoare are firul care-l ai. daca e rosul atunci iti lipseste firul verde care merge la lampile de pe spate. daca ai firul verde atunci iti lipseste firul rosu care e alimentat cu + dupa cheia de contact.
![]() |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
KTC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 3 May 06 From: BUC -IF ![]() |
Unul din fire e alimentarea + care iti intra acolo. Ala presupun ca e un + doar cand ai contactul pus.
Celalalt e iesirea ... care merge direct la lampile de lumina din spate. Acum ... care cum e .. nu le mai stiu ordinea. Stiu ca le-am bagat invers si nu mergeau, dar nu s-a intamplat nimik (nici un scurt). pe urma le-am inversat si a fost ok. Incearca sa cauti firul pierdut pe sub baterie. This post has been edited by KTC: 31 Oct 2007, 16:12 |
--------------------
Dacia
1310
`85 (54cp)
- IF 75 KTC BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
l-am cautat ...degeaba...nu e si pace...culorile nu le stiu...ca firul e plin de ulei si mizerie...o sa merg la un electrician...multumesc pt pareri
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cablul este bagat printr-un tub varnis scoate varnisul si dai de fire ele vin din cablul principal (instalatia de fata) pe sub traversa (tavita de baterie ) este posibil sa fie smuls mai din interior deci scoate izolatia
This post has been edited by bygy007: 2 Nov 2007, 13:17 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 08:47 |