macara geam
![]() ![]() ![]() |
macara geam
flory_nt |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Rapsodie
|
|||
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Incearca sa te uiti atent la inchiderea usii,cum sta bratul de actionare a geamului,poate sa vina peste el scaunul fata si sa-l miste,in asa fel incat sa deschida geamul.Eu asa pateam,dar am schimbat pozitia manerelor si acum nu mi se mai intampla.
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
iulyus1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 13 December 06 From: Bacau ![]() |
sal aceeasi problema am si eu la o Solenza clima dar nu pot scote manivela de actionare a geamului , am avut DSN si la trageam de manivela si se scotea usor in schimb la solenza
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima Solentzar de meserie
|
|
Tomcat |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 1.367 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Insista usor. Canelurile din miner sint lungi iar la mijloc exista un canal practicat pe diametru. Daca tragi tare este posibil sa rupi una din aripioarele canelate si apoi va sta prins minerul doar pe jumatate din caneluri. Deci: usor si te ajuti de o surubelnita f.f. subtire la virf.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 2008 - 1,5 DCI
Skoda Octavia
- B--000
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
eu patesc asta cand am un pasager in spate...
cred ca il atinge si e foarte prost asezat manerul... |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Aceeasi problema o am si eu. E cam sensibila pe spate...daca o atingi un pic se deschide.
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
iulyus1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 13 December 06 From: Bacau ![]() |
Merci pt sfat Tomcat , incerc chiar aku cu o surubelnitza subtire
![]() 8 Nov 2007, 17:28: Da , dar totusi unde bag surubeltitza ? intre canelurile alea de plastic? ca am tras la greu de miner si nu vrea sub nici o forma sa iasa ![]() This post has been edited by iulyus1: 8 Nov 2007, 16:28 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
Tomcat |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 1.367 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Am intrat tirziu azi pe forum, sper ca ai rezolvat.
Daca nu ai scos manivela incearca sa o misti stinga - dreapta si sus - jos atit cit iti permite unu-doi mm, iar cu ajutorul surubelnitei sa desfaci putin aripioarele canelate(asta ca sa nu se sparga plasticul) Bafta!! |
--------------------
Dacia
Logan MCV 2008 - 1,5 DCI
Skoda Octavia
- B--000
|
|
iulyus1 |
![]()
|
AHA
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:27 |