lovit de unu in spate care avea rca la astra asigur, astra asigurari
![]() ![]() ![]() |
lovit de unu in spate care avea rca la astra asigur, astra asigurari
danutzu_nid |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 27 February 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
logan 1.4
2006 laureate plus
- b-xx-nid
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
depinde de agentul constatator daca ti-o schimba sau nu
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
beraru_010384 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 15 May 07 ![]() |
dak e crapata normal ar fii sa o schimbe...daca nu vor sa o schimbe fa galagie
|
--------------------
Dacia
DUSTER
1.33 Tce 150cp
- B721CVA
|
|
danutzu_nid |
![]()
|
si cum pot face ?? pt ca poate sa zica ca iese la polish dar pe dedesubt e crapata ,si nu stiu cum sa fac sa imi schimbe bara...poate sa dau de un baiat bun
<span class='edit'>31 Oct 2007, 20:42:</span> ![]() pai mi-e sa nu zica ceva ,pt ca polistitul care mi-a facut constatarea a scris pe dovada indoita si zgariata pt ca era noaptea pe la 2 si asa se vedea ... si mie sa nu o fac mai rau ... This post has been edited by danutzu_nid: 31 Oct 2007, 19:42 |
--------------------
dacia logan
logan 1.4
2006 laureate plus
- b-xx-nid
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
danutzu_nid: inteleg problema, dar nu inteleg ce sfat astepti:
- cum sa ai noroc sa dai peste un inspector bine-voitor ??? - cum sa fraudezi asigurarile ? ...chiar crezi ca putem lasa pe forum, in zona publica, astfel de sfaturi ??? Din cate vad stii ce ai de facut, stii la ce sa te astepti, nu prea vad rolul unui topic nou cu o situatie care s-a mai discutat de multe ori pe forum. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
Salutare,
Eu mi-am harjonit singur masina la iesirea din parcarea MALL Vitan , care de altfel este o stupizenie de parcare, mi-am indoit pe partea drepata aripa spate si zgarieturi pe usa. Am Casco-full la Asiban si masina luata de la Cobalcescu in rate, cum trebuie s aprocedez , stie cumva careva?? |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
danutzu_nid, daca ar fi indoita tare si zgariata rau, mai mult ca sigur o sa accepte sa ti-o schimbe
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
bdorin |
![]()
|
parerea mea... Group: Members Posts: 55 Joined: 3 November 07 From: suceava-bucovina ![]() |
parerea mea e ca nu o sa accepte sa ti-o schimbe ci doar o vopsire, daca tu spui ca e zgariata si are o crapatura f. fina. si inspectorul ala de daune trebuie sa dea raportul undeva mai departe si nu o sa-i convina sa fie luat la rost de ce a aprobat schimbarea barei daca in pv de constatare agentul nu a scris ca e crapata si daca toata situatia se poate remedia cu niste vopsea. si eu nu inteleg de ce intrebi cum sunt service-urile ce lucreaza cu astra... am avut si eu o problema prin august cu masina de servici (busita aripa dreapta fata) si le-am spus celor de la omniasig(acolo avea rca cel ce ma lovise) ca masina fiind in garantie(nu stiu daca are vreo treaba sau nu, dar oricum) o duc la service-ul reprezentantei, si a acceptat
|
--------------------
Renault
Megane III Grandtour
2010
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
csocso:
Eu stiu: citesti Ghidul Casco, iar daca mai ai nelamuriri, folosesti functia Cauta in sectiunea Asigurari. Pe scurt cam asa: Politie -> Banca creditoare -> Asigurator -> Service. Detaliile le cauti si le gasesti. Succes! |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai simplu nu pierde timpul la mila RCA-ului aluia si du-te la tine la CASCO si lasa-i pe ei sa se judece cu compania la care e facut RCA-ul. In general la CASCO mai ales daca isi recupereaza banii de la RCA te trateaza mult mai bine. Eu am avut usa fata de schimbat in deviz si usa spate putin indoita, oricum ceva ce se putea repara lejer. L-am rugat pe constatatorul de la Casco: "pune-o sefule si pe aia la inlocuit nu vezi ca e masina aproape noua", si a taiat omul R si a pus I pe deviz.
![]() |
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.641 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Service-uri care lucreaza cu Astra: Porsche (vest, aviatiei, Nord), Brady, Eurial pantelimon..... numai neseriosi. Inspectorii nu prea iau spaga (cunosc vreo 2).
Cat priveste faza cu inlocuit in loc de reparat:, ce grad de rudenie ai cu inspectorul? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Nici un grad. Cred ca i s-a facut mila si aluia ca aveam mai putin de 1000 Km in bord si masina deja sifonata.
|
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Bara nu se poate polisha ai nici chitui, de aceea orice deformare a materialului din plastic duce la inlocuirea ei. Pentru ca altfel nu mai iese masina la forma initiala.
SI eu am raschetat masina in parcarea de la mall vitan ![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Fiind vorba de Astra=ce mai ***cenzurat*** societate de asigurari, mai bine o repari pe Casco si-i lasi pe ei sa se judece cu Astra.
Daca nu ai Casco, nasol, o sa stai dupa bani de o sa-ti vina rau. Astra ***cenzurat***! Editat de Moderator: Limbajul civilizat este obligatoriu aici! Daca ai o parere proasta despre un asigurator, a spui civilizat si obligatoriu o argumentezi si nu va fi nici o problema sau cenzura, asa cum n-a fost nici in alte cazuri despre alti asiguratori. Altfel o pastrezi pentru tine. This post has been edited by Tudor: 9 Nov 2007, 10:13 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
danutzu_nid |
![]()
|
multumesc de sfaturi ,problema este rezolvata se schimba pe asigurare ,se inlocuie toata bara deoarece la plasticul ala negru nu are ce sa ii faca ,acum astept sa ma cheme la service sa o monteze
8 Nov 2007, 21:18: niste oameni super cei de la service "super trafic" This post has been edited by danutzu_nid: 8 Nov 2007, 20:18 |
--------------------
dacia logan
logan 1.4
2006 laureate plus
- b-xx-nid
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Scuze pentru limbajul folosit mai sus.
Argument pentru a evita asa-numita societate de asigurari Astra. Caz concret. Un sofer neatent de pe un Peugeot Boxer, da inapoi si loveste un Mondeo oprit in spatele lui. Mers la Politie, ala recunoscut vina, amenda de rigoare, asigurarea RCA la Astra. Mers la astra pentru constatare si inceput necazu. Constatatorului i sa pare ca nu a fost chiar asa, desi chiar soferu vinovat i-a confirmat faptele. Facut reclamatie la CSA, ceea ce a pus si mai tare pe jar Astra, si refuzat sa despagubeasca, facuta "expertiza" de un expert al lor, care a concluzionat ca Mondeo nici macar nu era acolo. Acum urmeaza procesu, pentru ca omu si-a reparat masina pe banii lui si acum trebuie sa se judece cu Astra ca sa-si recupereze paguba. CSA nu luat nici o masura (degeaba reclamatie, si cine mai zice ca sa faci reclamatie la CSA sa se abtina). In concluzie, daca aveti vrun incident cu cineva asigurat la Astra, sa va plateasca el paguba si apoi sa-si recupereze el banii de la asigurator daca mai poate. Si fugiti de Astra cit se poate. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Unduro |
![]()
|
![]() Membru Accidentat Group: Members Posts: 93 Joined: 17 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu e corect si legal ceea ce ne spui tu ca s-a intamplat...trebuie facut scandal(civilizat daca se poate
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dCI 105cp
Privilege, Noir Nacre, Noiembrie 2007 ex : Megane II 1.5dCI 85cp 2005 Influence
|
|
paulp |
![]()
|
Asta s-a facut. Presa are treaba cu tiganii din Roma, nu o doare de un amarit. Alte autoritati in materie de asigurari nu exista. Politia a facut un PV, care nu este contestat de Astra. CSA nu ii pasa, asa ca singura solutie ramine tribunalul. Numai ca asta inseamna bani si timp pierdut (avocat, contraexpertiza pe banii tai) si pe asta mizeaza si Astra, ca vei renunta.
Fugiti de ASTRA cit puteti! 9 Nov 2007, 12:32: Si ca sa nu zica cineva ca eu sint nebun, cind am fost in service am intrebat daca lucreaza cu Astra, si toti mi-au zis ca nu lucreaza nimeni cu ei pentru ca sint foarte rai platnici. Asadar, fugiti de Astra. This post has been edited by paulp: 9 Nov 2007, 11:32 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Aleks |
![]()
|
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
Eu, unul, deja fug. Să-mi spună careva cînd am ajuns suficient de departe, ca să mă opresc !
![]() Nu de alta, da' mă gîndesc să nu fug de Astra și să cad în alta ! This post has been edited by Aleks: 9 Nov 2007, 12:52 |
--------------------
Renault
11
86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100
- 126.000 km Am întrebat, n-am dat cu parul.
|
|
alexxxxx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 24 January 06 ![]() |
nu pot decat sa confirm cu astra....m-a lovit unul anu trecut in spate, eu stationand. Portbagaj si bara praf. Facut constatare, dat la inlocuit amandoua, insa inspectorul mi-a spus din prima ca trebuie sa le fac pe banii mei si dupa aia sa-i recuperez de la ei in "20 de zile", ca nu lucreaza in decontare directa cu nici un service din bucuresti. Mi-am rezolvat-o, am depus cererea prin mai. Mi-am recuperat banii in februarie, anul asta. Si nici nu era mare suma, vreo 18 mil. Sincer, mi se pare o chestie de bun-simt sa te uiti la ce companie iti faci rca-ul. Nici macar nu sunt diferente foarte mari la pret....
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 1,5 dCi / Scenic RX4
2006/2001
- B53NOP/B44CCX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:37 |