tablou de bord, cum dau ceasurile jos
![]() ![]() ![]() |
tablou de bord, cum dau ceasurile jos
gangara |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Asta este tehnica, trebuie sa iasa. La mine a mers destul de usor.
Attached thumbnail(s) tablou_bord.jpg ( Size: 158.95k ) Number of downloads: 130 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
nu ai treaba cu bara aia metalica.... urmezi instructiunile din carte... am si io cartea si e foarte utila
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Poseidon |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 8 February 06 ![]() |
NU UITA :tre sa desfaci suruburile bordului de pe stalp stanga,si ceasurile le scoti ,pe dedesupt catre stga.tragand de bord putin catre tine
|
--------------------
dacia
1310
- bv 02ghj inteligenta pe glob este constanta,insa numarul populatiei este in crestere
|
|
gangara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 882 Joined: 30 October 07 ![]() |
mersi mult...de data asta trebuie sa iasa...am uitat sa precizez ca am bord cn...sper sa nu difere cu ceva sau sa influenteze...
|
--------------------
Renault
Megane
2011/E2
- rosii
|
|
Poseidon |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 8 February 06 ![]() |
asta-i problema LA BORD CN difera mult eu am mai zis in alt topic cum se desface,da un search
|
--------------------
dacia
1310
- bv 02ghj inteligenta pe glob este constanta,insa numarul populatiei este in crestere
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 22:55 |