schimbare bara fata
![]() ![]() ![]() |
schimbare bara fata
loghi |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.6MPI
- IF 023636 Nu goni niciodata cu o viteza mai mare decat a ingerului tau pazitor!!!
|
|||
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Azi am vazut bara gen mcv pe un logan berlina.
Cred ca e luat de pe dci-ul de 85cp. Personal nu imi place dar e altceva. Cred ca nu mi-a placut pt. ca era vopsita integral (nu avea dunga aia neagra). Deci sigur se poate ... asa ca da o fuga pana la dealer si o sa aflii. Cind o faci sa pui o poza ceva. Spor la treaba |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mai da ce raspunsuri profi dai. Incearca sa nu mai produci off-topic, daca nu stii cu ce se mananca.
loghi, se poate monta spoiler de mcv. Sunt diferite fata de cel de berlina cele doua ornamente cromate, suportii proiectoarelor, convergentele si grila de plastic. Mai trebuie taiate niste "chestii" la capete si se potriveste... This post has been edited by IRONICK: 5 Nov 2007, 08:03 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
loghi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 March 07 ![]() |
Ma gandeam ca daca e sa cumpar una, sa o pot monta si singur...dar nu cred ca o sa fie prea usor...Multumesc pt raspunsuri...Daca o sa fac schimbarea o sa pun si poza
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.6MPI
- IF 023636 Nu goni niciodata cu o viteza mai mare decat a ingerului tau pazitor!!!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Poti sa o faci si tu. Sa nu uiti sa decupezi pentru proiectoare inainte de vopsit.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt si eu in pozitia de a schimba bara fata.
As vrea de MCV si din ce am inteles pe la voi imi mai trebuie asa: - suporti proiectoare - proiectoarele banuiesc ca nu difera - grila - deflectoare - cromuri - aici n-am prea inteles, mie-mi par la fel ce difera la ele? Am gasit OEM pe la 400 si ceva de lei - mult, putin? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
OEM la cca. 400lei e foarte bine, daca intr-adevar e de origine si nu plastic ordinar turcesc/chinezesc casant.
In reprezentant e in jur de 8-900lei. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe mai toate magazinele online se invarte intre 4-500 lei. Alea aftermarket sunt sub 200 de lei.
Am vazut si eu preturile de reprezentanta ... ![]() Sunt in dilema cu ornamentele cromate, daca trebuie sa le schimb sunt o gramada de bani, trebuie sa le fac rost dintr-o o sursa "alternativa". This post has been edited by YRX: 18 Dec 2016, 08:23 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:36 |