preturi la optionale (vopsele, alarma)
![]() ![]() ![]() |
preturi la optionale (vopsele, alarma)
silviumc |
![]()
|
||
![]() Members Group: Members Posts: 315 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Vopseaua metalizata e 150 euro. Alarma banuiesc ca ti-o poti alege... intre 80 si n sute euro. Vezi ca pe www.adras.ro sunt preturile la optionale.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
KpK1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 22 April 03 From: Galati ![]() |
scala are alarma ca dotare standard ?
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala 1.4i
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Nu. Nici o solenta nu are in standard alarma. Alarma si vopseaua metalizata sunt considerate optionale indiferent de nivelul de echipare ales.
|
-------------------- |
|
aicidincolo |
![]()
|
![]() in timp ce tu citesti eu ma plimb cu masina ! Group: Members Posts: 161 Joined: 13 March 05 From: Valcea&Bucuresti ![]() |
am si eu o intrebare, ce alarme se potrivesc sa actioneze pe aceeasi frecventa cu capul de cheie de la Solenza? majoritatea alarmelor au 2 telecomenzi , dar se mai pot programa inca 2, vreau sa programez cheile de la usi. are cineva a auzit de asa ceva?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006
- VLxxXXX
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Au toți dealeri de alarme și aceste tipuri, dar nu poți beneficia de toate opțiunile pe care le oferă alarma.
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
si pe mine m-ar interesa treaba asta. am alarma montata dar as vrea sa o armez din telecomanda de pe cheie. ( alarma e cam de kko cei drept ). Apropos stie cineva daca exista vre-o firma unde sa imi montez o alarma mai buna, dar cu un discount pentru cea veche. ( adica cea veche sa ramana la ei ). ? alarma parca e "eaglemaster". Asta a montat nenea dilaru'
![]() |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:04 |