vreau sa invat engleza, nivel avansat
![]() ![]() ![]() |
vreau sa invat engleza, nivel avansat
B30KDT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
incearca cu o studenta de la limbi
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Bussines English,asta daca chiar vrei sa te descurci cum trebuie in afaceri,economie etc.Idee n-am unde se gasesc cursuri dar sigur exista,stiu ca asta studiez la facultate.Daca,cu proxima ocazie ma interesez de la prof. si iti zic.
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
poti sa incerci la britich council langa ase
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(B30KDT @ 5 Nov 2007, 15:08) deoarece am observat ca peste tot este ceruta aceasta limba si fiindca nu am facut in scoala boaba de engleza ,vreau sa invat aceasta limba insa nu stiu ce cale sa urmez : -meditatii -cursuri cunosc notiunile de baza,oricine poate sa zica un yes si no ,insa vreau ceva mai avansat,eventual engleza din domeniul economic ce cursuri recomandati? Din partea unui prof de limbi straine: comanda cursul urmator de limba engleza, aparut la editura Niculescu, iti dau si link-ul: http://www.niculescu.ro/dir/detalii.php?idprodus=en_510 . Cursul are o remarcabila tenta din domeniul economic, pe care il mentionezi si tu. Ai lectiile pe 4 CD-uri. Si in plus iti ofera o engleza "curata", britanica, evita cursurile scrise de autori romani. Niciodata un autor roman nu va putea "imita" 100 % un britanic ! ![]() Eu lucrez foarte bine cu elevii mei atat la clasa cat si suplimentar. Daca ai fi din Moinesti - Bacau, te-as primi gratuit intr-una din grupele mele. Noi succese, Dragoselu |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Sony, te rog sa o lasi mai moale cu mistourile .. desi suntem la cafenea, unii poate ca deschid topicuri reale, cu probleme reale ..
Cafenea nu este unul si acelasi lucru cu bascalie ... te rog sa intelegi asta .. atat tu cat si ceilalti care ii tineti isonul. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:33 |